Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2019 Cuma 01:50
“ÇIKTIĞIM MUKADDES YOLDA SİZİN DESTEĞİNİZE İHTİYACIM VAR”
Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, bugün basın toplantısı düzenleyerek son şekillenen Belediye Meclis listesinin ardından saha çalışmalarının startını verdiklerini açıkladı.

İskele Camii yanında bulunan CHP Seçim Bürosu’nda çok sayıda basın mensubunun da katıldığı basın toplantısında son günlerde yaşanan süreci değerlendiren Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, çıktığı yolda kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.

“ÇIKTIĞIM MUKADDES YOLDA SİZİN DESTEĞİNİZE İHTİYACIM VAR”

Toplantıya başlamadan önce basın mensuplarına kameralarını kapatma ricasından bulunan Halil Posbıyık, çıktığı mukaddes yolda basın mensuplarının desteğine de ihtiyacı olduğunu belirterek, “Ama ben şuan da yola çıkarken şu gözle bakmanızı istiyorum. Benim bir sevdam var, benim Ereğli sevdam var. Ve Ereğli gerçekten bilemeyeceğiniz kadar kötü durumda. Onun için bir yola çıktım Ereğli’ye bir vizyon kazandıralım diye. Bu yolda sizlerden istirham ediyorum, yeri gelecek beni eleştireceksiniz, eleştirmek demokrasinin gereği. Bu eleştirilerden kendime pay çıkaracağım, doğru yolu bulacağım. Beni eleştirmeyin diye bir şey söylemiyorum, beni eleştirin ama benim niyetimi anlayın. Geçmişte yapmış olduğum hatalardan dolayı özür diliyorum, çıkmış olduğum bu yol hakikaten mukaddes bir yoldur, bu yolda yürümem için hepinizin fikirlerini dinleyerek bize yardımcı olmanızı istiyorum. Belediyecilik gönül işi değil, tecrübe ister başarılı olabilmek için. Onun için bu çıktığım yolda tamamen sağlığımı da her şeyimi de ortaya atarak Ereğli’nin geleceği için bir yola çıkıyoruz. Çok iyi niyetlerle ve tecrübelerimle yola çıkıyorum. Esas hedefimiz mukaddes yola, Ereğli’nin geleceğini kurtarmaya, Ereğli’yi geliştirmeye, yüceltmeye doğru gitmek üzere sizlerinde birliğe, beraberliğe çağırıyorum” şeklinde konuştu.

CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Kdz.Ereğli’de 31 Mart’tan sonra bahar geleceğini ifade ederek, son günlerde yaşadığı süreci değerlendirdi.

Posbıyık, Belediye Başkanlığı adaylığı sürecinde yaşanan engellemelerin Belediye Meclis Aday listesinde de yaşatılmaya çalışıldığını belirterek, “Çok sıkıntılı, çok değişik günler yaşadım ama şu son zamanlarda yaşadığım stres, gerginlik, sindirme, baskı olaylarını hiç yaşamadım. Çok çetin günlerden geçtim, Belediye Başkanlığı adaylığım bir tesadüfen oldu, 4 ay gibi bekledim aday bile olamıyordum. Belediye Meclis üyeliği listesini yaparken de çok büyük sıkıntılar yaşadım, zaman zaman gittim-geldim istifa dilekçesi önümdeydi. Ben CHP’nin ve Ereğli’nin kazanması için değil, aynı zamanda onur mücadelesi de ortaya koydum. Halil Posbıyık onur mücadelesi de verdim. Onun için ben Ereğli’yi kurtarmak için onur mücadelesi de verdim. Onurum ile oynanmasına sizler gibi, bende izin vermem, müsaade etmem. Neticede bugün bahar şimdiden gelmiş gibi yüzüm gülüyor. Çok mutluyum, çok iyi bir meclis listesi yaptım. Meclis listesine ilave edilenler zaten benim listemde vardı, ama değişik sıralardaydı. Dolayısıyla o meclis listesine giren arkadaşların hepsi de benim, partilim, kardeşim, canım, benimde meclise koymak istediğim isimlerdi yani her iki tarafında listesinde olan isimlerdi. Belki sıraları farklıydı, sıralar değişti. Ama yeni bir meclis listesiyle karşınıza çıktım. Allah bana yardım etti. Yüce Allah ezilenlerin, mazlumların yanındadır. Beni hep ezmeye çalışıyorlar ama Allah’ta bana yardım ediyor. İstediğim gibi bir Meclis listem çıktı, şükrediyorum. Meclis üyesi listem gençtir, dinamiktir, sorgulayan insanlardır. Ereğli’nin sorunlarını bilen insanlardır.İyi bir ekibe ihtiyacım vardı, Allah’ıma şükürler olsun, sorgulayan, hesap soran ve proje incelemesi yapan bir meclis ordusunu yapmış bulunuyoruz. Bu bakımdan son derece mutlu oldum.” dedi.

ERDEMİR VE OYAK’A TEŞEKKÜR

Ereğli halkına da seslenen Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Erdemir’in Ereğli’de yatırımlar kararı aldığını bildirerek, “Erdemir Genel Müdürünü, Erdemir Yönetim Kurulunu, OYAK Yönetimini Ereğli halkı adına, şahsım adına gönülden şükranlarımı sunuyorum ve gönülden alkışlıyorum. Bu yatırımlarla birlikte büyük bir hareket olacak Ereğli’de, inanılmayacak derecede bir hareket olacak Ereğli’de. Belediye Başkanı olduğumda Erdemir’in hep emrinde olacağız. Erdemir’in gelişmesi, büyümesi, Ereğli’ye yeni yatırımlar yapması için de elimizden gelen gayreti yapacağız” ifadelerine yer verdi.

Bugünden itibaren sahalara çıktıklarını belirten Posbıyık, kurdukları yeni sistemle hareket edeceklerini söyledi.

 
Gösterim : 2063
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21547863, Bugün: 1968 kez ziyaret edilmiştir.