Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2019 Salı 20:10
ÇILGIN PROJELERİ OLAN BU MUHTAR ADAYI ÇOK KONUŞULACAK...
Süleymanbeyler Köyü Muhtar Adayı Mehmet MORCU; “Süleymanbeyler ve Subaşı’nın Çehresini Değiştireceğiz” Süleymanbeyler Köyü Muhtar adayı Mehmet MORCU gelişen, büyüyen TÜRKİYE'nin bir unsuru olan köylerimizin hak ettiği ve layık olduğu şekilde hizmet alabilmeleri için Muhtar adayı olduğunu belirtti.

Meslek hayatına metal sektöründe başlayıp şu an inşaat ve sanayi sektörüne hizmet veren bir şirketi başarılı bir şekilde yöneten MORCU birçok dernek ve kuruluşta görev almış halen Kdz. Ereğli TSO'da Disiplin Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Gerek ticari yaşantısında gerekse sosyal hayattaki tecrübelerini yaşadığı köy olan Süleymanbeyler'in kalkınması için harcayacağını belirten Mehmet MORCU; "Köyümüz yaklaşık olarak 2500 kişilik bir nüfusa ancak yüzölçümü olarak çok geniş ve 5 mahalleye sahiptir. Merkez köy vasfını taşıyan Süleymanbeyler 15 köye eğitim, 20 köye sağlık alanında hizmet vermektedir.

Süleymanbeyler'e bağlı Subaşı mahallesinde kurulan hayvan pazarı ve pazaryeri bu alanda yaklaşık 30 köyün ihtiyacını gidermektedir.

Yaşadığımız, istihdam sağladığımız köyümüzü şu anki atıl ve düzensiz görüntüsünden kurtaracak projelerimizle bölgenin "vizyon köyü" haline getirip zaten kent merkezinde bir potansiyeli olan köyümüzü cazibe merkezi haline getireceğiz.

Süleymanbeyler'in giriş kapısı sayılan Subaşı mahallesinin çehresini tamamen değiştireceğiz. Projelerde de gördüğünüz üzere halkımızın teveccühü ve oyları ile Muhtar olduğumuz taktirde caddelerimizi pırıl pırıl ve daha yaşanılır bir hale getireceğiz.

Her mahalleye bir park ve kamelya projemiz ile köyümüzde yaşayan siz değerli halkımızın ve çocuklarımızın daha iyi şartlarda yaşam alanlarında vakit geçirmenizi sağlayacağız.

Çalışmaları fizibiliteleri şu an devam diğer projelerimiz ise, Modern, temiz ve hijyenik Hayvan Pazarı, Hayvan Pazarının yanındaki dereye Köprü ve alt kısmına sosyal yaşam alanları, Ereğli-Devrek ana yolundaki mahalle yolumuza tüp geçit projesidir. Bu projeleri de önümüzdeki günlerde Süleymanbeyler köyü halkı ile paylaşacağız." Dedi.

Ayrıca bölgede arapsaçı durumunda olan su konusu hakkında "Köyümüzde komedi haline gelen şebeke suyu ve kanalizasyon projesini de en kısa sürede hayata geçireceğiz." Diyen MORCU bu konuya da el atacaklarının garantisini vermiş oldu.

 
Gösterim : 7233
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21661085, Bugün: 1600 kez ziyaret edilmiştir.