Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2019 Salı 03:26
BAŞDANIŞMAN KDZ.EREĞLİ'DEYDİ...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Saadet Oruç, Kdz.Ereğli ve Alaplı'da çeşitli temaslarda bulundu, sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar ile görüştü.

Hafta sonu Kdz.Ereğli'ye gelerek çeşitli temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, vatandaşların da yoğun ilgisini gördü.

ETKİNLİKLERE KATILDI, STK'LARI DİNLEDİ

Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen ve Kdz.Ereğli'nin bir evladı olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Oruç, bölgenin sorunlarının çözümü için üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye çalıştığını, getirmeye de devam edeceğini söyledi. Aynı günün akşamı sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin taleplerini yakından dinleyen Oruç, aynı gün Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe katıldı.

YALI CADDESİ'NDE KAHVALTI

Yalı Caddesi'nde kısa bir süre dolaşan vatandaşlar ve işletme sahipleri ile sohbet eden Oruç, daha sonra da yakınları ile sabah kahvaltısı yaptı.

ŞEHİT MADENCİLERDEN ORUÇ'A TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da Zonguldak Şehit Madenciler Derneği Yöneticilerinin ziyaret ettiği Oruç, bu kez iade-i ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Yiğit, dernek yöneticisi ve üyeleri tarafından karşılanan Oruç, şehit madencilerinin sorunlarının çözümüne katkı sağlamaya her zaman hazır olduklarını dile getirdi. Yiğit de derneğin çalışmaları hakkında bilgi verirken Oruç'un misafirperverliğinden ve yakın ilgisinden ötürü teşekkür etti.

OKULUNA GİTTİ

Kdz.Ereğli'de eğitim gördüğü Kdz.Ereğli Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Başdanışman Oruç, okul yöneticileri ile görüştü, okulun sorunlarına ilişkin bilgiler aldı. Anadolu Lisesi'nde eğitim görmenin büyük mutluluğunu yaşadığını ve öğretmenlerini bir kez daha saygı ile andığını anlatan Oruç, okul yöneticileri ile anılarını paylaştı. Oruç daha sonra ilçe merkezinde kafeteryalarda vatandaşlar ve partililer ile bir araya gelerek sohbet etti.

Oruç'un ziyaretlerine AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Adem Öztürk, AK Parti'den Kdz.Ereğli Belediye Başkan aday adayı olan Mustafa Kemal Bektaş eşlik etti.

 
Gösterim : 1830
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552491, Bugün: 2434 kez ziyaret edilmiştir.