Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2019 Pazar 19:34
ADAY TANITIM TOPLANTISINDA CHP’LİLERDEN POSBIYIK’A YAKIN İLGİ
Karadeniz Ereğli Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık, beraberindeki heyet ile Ankara’da düzenlenen başkanlık tanıtım toplantısına katıldı. Efsane başkan Halil Posbıyık yoğun alkış eşliğinde sahneye davet edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerdeki adaylarını Ankara’da düzenlenen törenle tanıttı.

Bugün Ankara Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından belediye başkan adayları tanıtıldı.

CHP’nin Zonguldak İl, ilçe ve belde belediye başkan adayları sahneye ‘Karaelmas diyarı, emeğin başkenti Zonguldak Belediye Başkan adayları' anonsuyla çıktılar. CHP’nin ‘Martın sonu bahar’ seçim mitingi şarkısı eşliğinde sahneye çıkan Zonguldak, İlçe ve belde belediye başkan adaylarına salonda bulunanlar alkışlarla sevgi ve coşkularını gösterdiler.

KILIÇDAROĞLU’NU EREĞLİ’YE DAVET ETTİ

Belediye Başkan Aday tanıtımı toplantısından sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ereğli hakkında kısa bir sohbette bulunan CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Kılıçdaroğlu’nu Ereğli’ye davet etti.

‘KARDEŞ EREĞLİ’ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI TANITIMDA BULUŞTU

Konya Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Konya Ereğli Belediye Başkan Adayı Bülent Ecevit Tatlıgil, aday tanıtım toplantısında Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ile samimi sohbette bulundular. ‘Kardeş Ereğli’ Belediye Başkan Adayları 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için birbirlerine başarılar dilediler.

CHP’LİLERDEN POSBIYIK’A YAKIN İLGİ

CHP Genel Merkezi Parti Meclisi Üyesi Semra Dinçer, İstanbul Milletvekili ve PM Üyesi Gökhan Zeybek, Genel Başkan Danışmanı Nuray Çepni, Tekirdağ Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, bugün gerçekleşen aday tanıtım toplantısında CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’a sıcak ve samimi ilgi göstererek, başarı dilediler.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindekiler bu akşam Ereğli’ye dönecekler ve yarın (11 Şubat Pazartesi) saat:14.00’da ilk seçim bürosunun açılışını yapacaklar.

 
Gösterim : 9758
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549973, Bugün: 4078 kez ziyaret edilmiştir.