Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2019 Perşembe 13:44
Başhekim Echomar’da hayata döndü…
Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi önceki dönem Başhekimlerinden Halil Arslan kalp krizi geçirdi. Arslan Echomar Hastanesinde yapılan başarılı operasyon sonrasında sağlığına kavuştu.

Dün akşam saatlerinde göğüs ağrısı şikâyeti ile Ereğli Devlet Hastanesine giden Halil Arslan’ın kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. 112, Echomar ve Devlet hastanesinin yapmış olduğu irtibat sayesinde yaklaşık olarak yarım saat içerisinde Echomar Hastanesine getirilen Halil Arslan’a acil müdahale yapıldı. Yapılan müdahale sonrasında kapalı damarı açılan Halil Arslan servise alındı. Halil Arslan’ın servise alınmasının ardından Doktor Nafi Doğan, Halil Arslan ve Echomar Hastanesi Genel Müdürü Kaya Karatepe açıklamada bulundu.

Operasyon ile ilgili bilgi veren Kardiyoloji Doktoru Nafi Doğan; “Sayın başhekimimiz dün akşam göğüs ağrısıyla devlet hastanesine başvurmuş. 112 bizi aradı. Kalp krizi tanısıyla. Devlet hastanesi, 112 ile bizim ortak çalışmamız ile yarım saat içerisinde, ağrısının başlamasından yarım saat sonra işleme aldık. Damarını açtık. Yarım saat Türkiye şartlarında çok kısa bir süre. Kalp krizi sonrası yapılan stent için normalde ortalama 3-4 saattir. Hasarsız atlattık. İnşallah. Damar açıldı. Şu anlık bir problem yok.”

Ereğli Devlet Hastanesi önceki dönem Başhekimlerinden Halil Arslan; “Doktorumuza ve Echomar hastanesine çok teşekkür ediyorum. Yoğun ilgilerinden dolayı. Kısa sürede bu büyük sıkıntıyı tam tıkalı damar söz konusuydu. Atlattık sayelerinde teşekkür ediyorum kendilerine.”

Echomar Hastanesi Genel Müdürü Kaya Karatepe ise konuşmasında; “Başhekimimize geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum. Zaten gerekli şeyler yapılmış. Kendisi tedavisini oldu. Bundan sonra Allah şifa versin. Sağlıklı bir ömür diliyorum kendisine.” ifadelerine yer verdi.

Halil Arslan’ın önümüzdeki günlerde taburcu edileceği öğrenildi.

 
Gösterim : 2067
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21625816, Bugün: 3774 kez ziyaret edilmiştir.