Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2019 Perşembe 13:35
AK PARTİ ESKİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KÜRŞAT YAĞIZ ŞAHİN’E DESTEK İÇİN SAHAYA İNDİ
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Eski Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinden İşadamı Kürşat Yağız dün akşam Günbatımı Kafe’de sevenleri ile bir araya geldi. Çoğunluğu kadınlardan oluşan yaklaşık bin kişi Kürşat Yağız’a destek verdi.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Eski Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyesi İşadamı Kürşat Yağız, AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’e destek vermek amacıyla çoğunluğu kadınlardan oluşan yaklaşık bin kişi ile Günbatımı Kafe’de etkinlik düzenledi.

İşadamı Yağız, AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’i gelişinde konfetiler ve “En büyük başkan bizim başkan” sloganları ile karşıladı. Kalabalık karşısında şaşkınlık ve büyük bir sevinç yaşayan AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin herkesle tek tek selamlaşıp destek istedi. Kürşat Yağız kalabalık nedeniyle yaşanan izdihamdan dolayı sevenlerinden özür dilerken, gelen herkese teşekkür etti.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin ise kalabalığa hitaben yaptığı konuşmasında seçilmesi durumunda yapacağı projeleri anlattı, 5 fakülte sözü verdi. Şahin konuşmasının ardından etkinlikten ayrıldı.

Etkinliğe katılan kadınlar müzik eşliğinde sitres atıp eğlenirken, gelenlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 
Gösterim : 1874
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21642362, Bugün: 2347 kez ziyaret edilmiştir.