Kayıt Tarihi: 5 Şubat 2019 Salı 18:40
TAKSİCİ ESNAFINDAN POSBIYIK’A SAMİMİ İTİRAF; ‘SİZİ NE KADAR ÖZLEDİĞİMİZİN FARKINDA MISINIZ BAŞKANIM!’
Kdz. Ereğli Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık’ın özel bürosu ziyaretçi akınına uğruyor. Ziyarete gelen esnaflar, Dernek başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşu üyeleri, vatandaşlar “Sizi ne kadar özlediğimizin farkında mısınız başkanım” sözleri ile desteğe hazır olduklarını ifade ettiler.

31 Mart Yerel seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli belediyesi başkan adayı Halil Posbıyık’ın Ofisi, isminin açıklandığı günden bu yana ziyaretçi akınına uğruyor. Esnaflardan, Derneklere, Sivil toplum kuruluşlarının yetkililerinden vatandaşlara kadar her kesimin destek alan Halil Posbıyık, kendisinin aday olmasında büyük etken olan Ereğli halkına ve ziyaretçilerine teşekkür etti.

TAKSİCİ ESNAFINDAN POSBIYIK’A DESTEK

Sabah saatlerinde başlayan ziyaret kapsamında Halil Posbıyık’ın özel ofisine gelen Taksici esnafları “Sizi ne kadar özlediğimizin farkında mısınız başkanım” sözleri ile desteğe hazır olduklarını ifade ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık’ı ziyaret eden esnaflar Taksiciler Derneği Başkan Yardımcısı Hakan Polat ile yöneticileri ve vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaretler sırasında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık “Bugün buraya gelen hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Halkımızın gerek arayarak, gerek yanımıza kadar gelerek, gerekse de sosyal medya üzerinden verdiği destek bizim bugün aday olmamızda en büyük etkendir. Halkımızın bize karşı özlemini biliyorum. Bende bu dönemde belediye başkanı seçildiğim takdirde Ereğli’mizin daha güzel noktalara gelmesi için elimden geleni yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 
Gösterim : 7680
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548561, Bugün: 2666 kez ziyaret edilmiştir.