Kayıt Tarihi: 3 Şubat 2019 Pazar 22:32
POSBIYIK'A SEVGİ SELİ!
Elmatepe ve Bölücek Mahallesi sakinleri, Ereğli’nin duayen Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı CHP’den Ereğli Belediye Başkan Adayı olmasından dolayı destek ziyaretinde bulundu.

Elmatepe ve Bölücek Mahallesi sakinleri, Ereğli’nin duayen Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı CHP’den Ereğli Belediye Başkan Adayı olmasından dolayı destek ziyaretinde bulundu.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın ilçe merkezinde bulunan ofisini ziyaret eden coşkulu kalabalıkla tek tek tokalaşıp sarılan Posbıyık, ‘samimiyetle, yüreğimle söylüyorum 20 sene bu işi yaptım sayenizde. Elimden gelen gayreti gösterdim. Arabamda kurşunlandı, evimde kurşunlandı. Güzel günler de yaşadım, Avrupa’dan ödüller aldım, şenlikler yaptım, Ereğli’yi coşturdum. 20 sene sonra kaybettik, kenarımıza çekildik. Sağlığımızda gayet çok iyi Allah’a çok şükür. İnsanlar büyük sevgi gösteriyor sokakta. Tekrar Belediye Başkanlığı düşüncem yoktu ama bütün insanlardan, bütün siyasi partili vatandaşlarımızdan ‘yeniden gel, moralimiz motivasyonumuz bozuldu, Ereğli sessizliğe büründü’ dedikleri için pazaryerinden gelen sebzeci Kadir’in çocuğu olarak Ereğli’ye bir borcum var. Ereğli’deki sistemi yeniden düzeltmem lazım. Ereğli’yi yeniden hareketlendirmem gerekiyordu. Yeniden Belediye Başkanlığına soyundum. Beni onure ettikleri,beni bir yerlere getirdikleri için vicdan borcundan dolayı yeniden belediye başkanlığına soyundum. Ereğli’ye borcum olduğuna inandığım için aday oldum. Ereğli böyle olmamalıydı, şu an geldiği durum, hak böyle olmaması lazımdı. Esnaflar siftah yapmadan kepenk kapatıyor, işsizlik had safhada. Önümüzdeki günlerde Allah nasip ederse, sizlerinde desteğiyle yeniden Belediye Başkanı seçilirsem büyük gayret içerisinde olacağız hep beraber, ama bana destek vereceksiniz’dedi. Posbıyık’ın bu sözlerine karşılık coşkulu mahalle sakinleri ‘söz veriyoruz’ diyerek alkışladılar.

Belediye Başkanlığının acısını da, tadını da yaşadığını ancak Ereğli halkına manevi borcunu ödemek için yeniden aday olduğunu açıklayan Posbıyık konuşmasını şöyle sürdürdü;

‘Ereğli için sağlımızı verdik, çok gayretler verdik ama çok destek göremedik. Ereğli’nin kötüye gideceğini görüyorduk. Dolayısıyla biraz yürekli olmamız lazım,yani demokratik kurallar içerisinde sesimizi yükseltmemiz lazım. Bu nedenle Halil Posbıyık’ın sesini kısmak için 4-5 trilyon para harcadılar. Ben Belediye Başkanlığının tadını da yaşadım, acısını da yaşadım.Yeniden belediye başkanı olsam ne olacaktı ama benim Ereğli halkına manevi borcum vardı. Rahmetli Kadir Posbıyık’ın, Hacı Fatma Posbıyık’ın rahat uyuması lazımdı mezarlığında ‘Halil Posbıyık Ereğli halkını iyi bir yerlere getirdi diye.Bu insanlara hizmet etmem lazım, onun için yola çıktım. Sadece sizlerin oyunuzu istemiyorum. Ayrıca çevrenizdeki insanlarında oyunu istiyorum. Bu bir parti meselesi değil, iyi insan meselesi değil, Lider olmak lazım, yönetici olmak lazım, gerektiği yerde müdahale etmesi lazım. Lider olmasa şu andaki Belediye Başkanı çok iyi bir insan, zeki bir adam, akıllı bir adam saygı duyuyorum onada. Ama bu iş ona göre bir iş değil! Herkes kendi işini yapsın. Bana çok güzel moral verdiniz. Çok yakında tüm mahalleleri tek tek dolaşacağım. Hepinizden Allah razı olsun.’

 
Gösterim : 4759
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21666252, Bugün: 3169 kez ziyaret edilmiştir.