Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2019 Salı 21:43
Demirtaş: "Birlikte kazanacağız!"
CHP'nin son Parti Meclisi toplantısında, Zonguldak ve Kdz. Ereğli adaylarının açıklanması üzerine, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan CHP'li Demirtaş, "Partimizin en üst karar organı olan Parti Meclisi'nden çıkan karara, herkes saygı duymalı ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin yereldeki iktidarı için var gücüyle çalışmalıdır. Aday belirleme sürecindeki tartışmalar ve değerlendirmeler geride kalmıştır. Gün birlik ve beraberlik içinde çalışma günüdür" dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş açıklamasında şunları ifade etti:

ADAYLARIMIZLA YERELDE YİNE İKTİDAR OLACAĞIZ!

"Partimiz daha önce Zonguldak’ın ilçe ve beldelerinde Belediye Başkan adaylarımızı belirlemişti. 27 Ocak'ta gerçekleştirilen Parti Meclisi toplantımızda ise Zonguldak merkez ve Kdz. Ereğli adaylarımız demokratik geçen bir süreçle belirlenmiştir. Zonguldak Merkezde Şenol Şanal, Kdz. Ereğli ilçemizde ise Halil Posbıyık aday olak belirlendi. Bütün Belediye Başkan adaylarımız, güzel Zonguldak’ımıza hayırlı olsun. Bu süreçte tüm ilçe ve beldelerimizde aday adayı olmuş birbirinden değerli ve kıymetli ve partimize güç katan tüm arkadaşlarımıza bu demokratik yarışta yer almaları nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum. Geride adaylarını belirlemediğimiz bazı beldelerimiz kaldı. Oraları da en kısa zamanda belirleyeceğiz.

Aday belirleme sürecinde yaşanan tartışmalar ve değerlendirmeler artık geride kalmıştır. Artık gün, Cumhuriyet Halk Partili olmanın verdiği sorumluluk ve bilinçle, birlik ve beraberlik içinde çalışıp, tüm Zonguldak’ta belediyelerimizi kazanma ve tüm vatandaşlarımıza hizmet etmegünüdür. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz, vatandaşlımızı her geçen gün daha da fazla perişan etmektedir. Türkiye’nin çok zorlu günlerden geçtiği şu dönemde gün, bölünme ve ayrışma günü değildir. Gün, birlik ve beraberlik günüdür.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak Zonguldak'ta, ilçe ve beldelerinde , örgütlerimizle birlikte belediye başkan adaylarımızın arkasında kenetleneceğiz. Ve yine Cumhuriyet lk Partisi olarak özellikle Kdz Ereğli Belediyesini tekrar kazanacağız ve Sosl Demokrat belediyecilik anlayışını Kdz Ereğli'de yeniden hayata geçireceğiz ve Ereğli’nin Ak Partide iken kayıp olan yıllarını telafi edeceğiz. Devrek’te, Kozlu’da, Gökçebey de, Filyosta diğer yerlerde biz kazanacağız. Türkiye’nin aydınlık geleceği için birlikte hareket ettiğimiz İyi Parti ve Türkiye’de tam demokrasiye inanan diğer partiler ile Türkiye genelinde ğımız güç birliğini hızla Zonguldak’ta da inşa eğiz. Zonguldak’ta tüm belediyelerimiz CHP’li olacak ve Mart'ın sonu tüm Zonguldak’a bahar gelecek..."

 
Gösterim : 1704
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553211, Bugün: 3154 kez ziyaret edilmiştir.