Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2018 Çarşamba 18:40
Maddi Manevi Onu Destekleyeceğim!
Önceki dönemlerde Ticaret ve Sanayi Odası’nda yönetim kurulu üyeliği ve meclis üyeliği yapmış Kdz. Ereğli’nin sevilen işadamı Ali KAYA yerel seçimler hakkında Gazetemize çok ilginç açıklamalarda bulundu. KAYA; “Ereğli’nin menfaatleri çerçevesinde faydalı olacağına inandığım, deneyimli ve tecrübeli o adayın arkasında maddi ve manevi tüm unsurlarımla yine bu kent için çalışmaya hazırım…” dedi.

Önceki dönemlerde Ticaret ve Sanayi Odası’nda yönetim kurulu üyeliği ve meclis üyeliği yapmış Kdz. Ereğli’nin sevilen işadamı Ali KAYA yerel seçimler hakkında Gazetemize çok ilginç açıklamalarda bulundu.

Birçok partiden çok sayıda aday adayının yerel seçimler için hazırlandığı bu günlerde bazı aday adaylarının bizzat ya da dolaylı yollardan desteğini istediği deneyimli işadamı Ali KAYA bu konudaki suskunluğunu Gazete Ereğli aracılığı ile bozdu.

KAYA, Gazetemize şu ilginç açıklamalarda bulundu;

“Bilindiği üzere ben bu kentin siyasi ve ekonomik hayatında çoğu kez aktif rol almış bir isimim. Kent için mevcut sorunları yerinde tespit edebilen ve kendimce bu sorunların çözümlerini arayan bir birey olarak çoğu kez aktif siyasetçilerle de bir araya gelebiliyor ve ortak nokta EREĞLİ olmak kaydı bir çok konuda fikir alışverişinde bulunuyoruz.

Ülkemizim yerel seçim sathına girdiği bu günlerde bir çok aday adayı bir şekilde benimle irtibata geçip fikrimi ve görüşlerimi almak istiyor.

Bu kent ve mevcut aday adayları için benim fikrim ise net. Bu kentteki mevcut sorunların diyalog içerisinde, birlik ve beraberlikle çözülebileceğine inancım tamdır. Ben şahsen, deneyimli ve tecrübeli gördüğüm parti gütmeksizin ve kafamda netleştirdiğim adayın peşinde maddi ve manevi desteklemeye hazırım.

Eminim tüm Ereğli halkı da benim gibi düşünüyor ve O’nu istiyordur… O’da deneyimi ve tecrübesi ile bu kenti eski güzel günlerine kavuşturacaktır.

Ben Ali KAYA olarak onun arkasında, daha güzel ve yaşanılabilir bir Ereğli için maddi manevi durmaya hazırım…

Benim gönlümde yatan simi çok yakında Adaylığı kesinleşince yine buradan açıklamayı düşünüyorum.”

Ali KAYA’nın bu ilginç açıklamaları eminiz ki kamuoyunda büyük merak uyandıracakken, KAYA’nın açıklamasındaki satır aralarından destekleyeceği adayın ismini çıkarmak ise usta yorumculara kalacak gibi görünüyor..

 
Gösterim : 3272
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21646575, Bugün: 1901 kez ziyaret edilmiştir.