Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2018 Pazartesi 15:59
Uysal köyden kovuldu !
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal dün akşam gittiği bir köy düğününden kovuldu…

Ereğli’nin Ruşanlar Köyünde gelişen olayda, köyde bir vatandaşın düğünü, Uysal’ın daha önce işine son vererek ekmeğinden ettiği bir çocuk babası gencin evinin önünde yapılıyordu. İşten atılan gencin yakınları Hüseyin Uysal’ı evlerinin giriş kapısının önünde otururken öfkelendiler. Uysal burada uzun süre oturunca işinden edilen gencin bir yakını masaya giderek Uysal’ın kulağına, “Burası işten kovarak ekmeğinden ettiğin gencin evinin kapısı. Fazla oturdun, kalk git” dedi.

Uysal ise şaşkınlık içerisinde bu kişiye; “Ne diyorsun sen” diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine ekmeğinden edilen gencin yakını öfkelenerek Uysal’ı sert bir şekilde kovdu. Yaşadığı olay karşısında şok olan Hüseyin Uysal düğün yerinden ayrılmak zorunda kaldı.Uysal’ı alandan kovan ve şimdilik adının açıklanmasını istemeyen kişi; “Ben önce hiç kimsenin duymayacağı şekilde kulağına oradan ayrılmasını söyledim. Eğer artistlik yapmayıp tepki göstermeseydi olayı hiç kimse anlamayacaktı. Tepki gösterince bende çileden çıktım ve yüzlerce kişinin önünde kendisini kovmak zorunda kaldım. Uysal, benden sorması gereken hesabı, belediyede çalışan bir garsondan sordu ve ekmeğinden etti. Ben Uysal’ın yaptığının hesabını kendisinden sordum. Onun düştüğü seviyeye düşmedim. Olay bundan ibarettir ve pişman değilim” dedi.

"ETME BULMA DÜNYASI"

Öte yandan yaptığı yanlışlarla sürekli gündem olan ve son olarak 2 Belediye Başkan Yardımcısının istifasıyla gündeme gelen Başkan Uysal bu kez de köy düğününden kovulmasıyla gündem oldu…Bu olay Uysal için; “Sayın Uysal etme bulma dünyası “olarak yorumlandı..

Haber Kaynağı:www.olay67.com

 
Gösterim : 1873
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21662610, Bugün: 3125 kez ziyaret edilmiştir.