Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2018 Cuma 21:03
Büyük Coşku ve Törenle Açıldı…
Kdz. Ereğli’nin sevilen esnaflarından Subaşı Kasap’ın sahipleri merhum Ali Başkan ve oğulları Yüksel ile Bayram Başkan yeni yatırımları Subaşı Kasap Izgara’yı düzenlenen görkemli bir törenle dular eşliğinde hizmete açtı.

Karadeniz Ereğli’de uzun yıllardır kasap olarak bölge halkına hizmet veren ve girdikleri her işte başarı sağlayan Ali Başkan ve oğulları Yüksel ile Bayram Başkan ekonomik sıkıntıların baş gösterdiği ülkemizde yeni bir yatırıma girerek piyasalara adeta moral verdi.

Bu gün düzenlenen törenle hizmete açılan subaşı Kasap Izgara Restaurant her türlü et ve et ürününün ızgara çeşitleri ile bölge halkına yeni bir lezzet sundu.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın yerine başkanlığa vekalet eden Ayhan Atay, Subaşı Kasap Izgara’nın ilçeye hayırlı olmasını dileyerek Ali Başkan ve oğullarına başarılar diledi.

AK Parti Zonguldak Önceki Dönem Milletvekili Faruk Çaturoğlu ise Ali Başkan ve oğullarının girdikleri her işte önemli başarılar sağladığını belirterek, mesleği kasaplık olan Köfteci Faruk nasıl marka olup Türkiye’nin dört bir yanında işletmeler açtıysa Subaşı Kasap Izgara’nın da markalaşarak aynı başarıyı yakalamasını dilediğini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Kdz. Ereğli Belediyesi Sosyal İşler Müdürü İzzettin Aşan açılış nedeniyle dua yaptı.

Duanın ardından anne Melek, oğulları Yüksel ile Bayram Başkan, Kdz. Ereğli Belediyesi Başkanvekili Ayhan Atay, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, AK Parti Zonguldak Önceki Dönem Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli TSO Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer açılış kurdelesini birlikte kesti. Açılışa Kdz. Ereğli TSO Önceki Dönem Başkanı Sertan Yalçın, AK Parti Zonguldak İl Genel Meclisi Üyesi Rıfkı Gültekin, Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkan Yardımcısı Hüseyin Çınar, Belediye Meclis Üyesi Fevzi Mazlum, AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Aday Adayları Erol Şahin ve Muhammet Köse, CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Erol Çivici, Kent Konseyi Başkanı Yusuf Karaoğlu, İşadamları Turgut Tanyıldız, Kürşat Yağız, Mehmet Çivici, Ahmet Kızmaz, Şinasi Bozkurt, Mustafa Demiray, Mustafa Kocatürk, Eyüp Bayram, BBP Kdz. Ereğli İlçe Turabi Çelik, Kdz. Ereğli Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Abdullah Hasçelik, Kdz. Ereğli Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Erdal Uyar, muhtarlar, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kalabalık nedeniyle zaman zaman izdihamın yalandığı açılışta Başkan ailesi davetlilere aşure, ekmek arası köfte ve sucuk ikramında bulundu.

Davetliler Başkan ailesini tebrik ederek yeni yatırımlarının hayırlı olması ve bol kazanç getirmesini diledi.

 
Gösterim : 8388
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21547922, Bugün: 2027 kez ziyaret edilmiştir.