Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2018 Perşembe 22:41
EREĞLİ'DE YENİ BİR LEZZET... SUBAŞI KASAP IZAGA AÇILIYOR...
Ereğli'nin köklü firması Başkan Gıda tarafından yeni bir marka daha! Subaşı Kasap Izagara açılıyor....

Ereğli'nin köklü firmalarından Başkan Gıda yine bir ilke imza atıyor. Daha önceleri de Başkan Gıda bünyesinde kurdukları Nzar Pide Kebap markası ile adından söz etiren ve kebap alanında ezberleri bozan Başkan Gıda sahibiplerinden Yüksel ve Bayram BAŞKAN kardeşler şimdi de kasap ızagara çeşitleri ile ezberleri bozmaya niyetliller.

Uzmanlık alanları olan et ve et ürünleri alanında gösterdikleri titizliği hizmet sektörüne taşıyan BAŞKAN kardeşler, şimdi de Subaşı Kasap ızgara" markesi ile yeni açacakları yerde Ereğli halkına nefis lezzetler sunmaya kararlılar.

14 Eylül Cuma günü saat 14.00'de açılacak olan yeni yerlerinde siz değerli Ereğlilileri de görmekten memnun duyacaklarını dile getiren Yüksel BAŞKAN; "Ereğlimizde et ve et ürünleri konusunda bir çok ilke imza attık. Şu an ise yeni markamızla kasap ızgara çeşitlerimiz ile iddialı ve farklı bir şekilde Ereğlili hemşehrilerimizin yeni damak tadına adayız. Tüm halkımızı açılışımıza bekliyoruz" diyerek herkesi Subaşı Kasap ızgara'nın açlışına davet eti.

Başkan Gıda', ayrıca tüm yurtta satış ağı bulunan ve her yerde aranan markası Subaşı Kasabı Sucukları'nın da üreticisi ve dağıtıcısı pozisyonunda.

 
Gösterim : 2751
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550115, Bugün: 58 kez ziyaret edilmiştir.