Kayıt Tarihi: 4 Eylül 2018 Salı 15:37
Helal Olsun Sana! Çeşmelerden akan kirli sulara inat 5 litre memba suyunu kentteki su sorunu çözülünceye dek, 1,99 TL den satacak!
Kdz. Ereğli TSO Yönetim kurulu üyesi, önceki dönem MHP Karadeniz Ereğli belediye başkan adayı ve aynı zamanda da yerel market zinciri sahibi işadamı Mevlüt ÖZDEMİR’den anlamlı kampanya.

Mevlüt Özdemir sosyal medayadan yaptığı paylaşım ile günlerdir musluklarından kirli su akan Ereğli halkına, 5 litre içme suyunu 1,99 TL’den satacağını açıkladı.

Bilindiği üzere yaklaşık 15 gündür ilçedeki bir çok hanede musluk sularının adeta çamur şeklinde akması ve son bir haftadır bazı basın kuruluşlarının da desteği ve sosyal medya aracılığı ile yapılan paylaşımlarla halk musluklarından akan sudan şikayetlerini dile getiriyorlar.

Ancak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin UYSAl, işin üzerine gitmek, sorunu çözmek yerine elinde tuttuğu bazı basın kuruluşlarını reklam desteği ile oto kontrol altına alıp bu haberlerin kamuoyu yaratmasını engellerken, diğer yandan da halkı yanlış bilgilendirmek adına sosyal medyayı kullanarak ilçede yapılan bu su haberleri ve yüzlerce kişinin sosyal medyada paylaşım yaptığı kirli su görüntülerini dikkate almaları gerektiğini salık veriyor.

Kentte bir çok kişinin ise bu kirli sulardan içtikleri için çeşitli sağlık sorunları ile hastanede tedavi oldukları kamuoyunda defalarca konuşuluyor.

İşte böyle aymazlık içinde bir kent yönetimi profili çizen kent yöneticilerine inat işadamı ÖZDEMİR’in piyasadaki fiyatlarını baz almayarak bırakın kar etmeyi, maliyetine satışlarla kentteki su sorunu çözülünceye kadar satmayı taahhüt etmesi, bunun kar amaçlı bir satış kampanyası olmadığının altın çizmek için marketlerinde toplu alımlara izin verilmeyeceğini de vurgulaması Ereğlili vatandaşlar tarafından hayranlık uyandırdı.

 
Gösterim : 6197
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21645347, Bugün: 673 kez ziyaret edilmiştir.