Kayıt Tarihi: 7 Ağustos 2018 Salı 13:42
HAYDİ FATİH ÇAKIR KAÇ OKKA GELİYORSUN GÖRELİM!
Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek aday adaylığı sürecine giren ancak Genel Merkez tarafından aday yapılmayarak beklemeye alınan Fatih ÇAKIR seçimlerden sonra sürpriz bir şekilde istifa ettiği İlçe Başkanlığı görevine yeniden atandı.

Bu atama şekli özellikle Kdz. Ereğli Ak Parti tabanı ve partiye gönül vermiş önemli isimler tarafından “Adam mı Kalmadı” söylemleri ile oldukça sert bir şekilde de eleştirilmişti.

Öte yandan bir kısım AK Partililerin de konu ile alakalı olarak; Ak Parti genel merkezinin ise bu konuda mutlaka bir bildiğinin olduğunu, yöreden milletvekili de olmaması sebebi ile yeniden bu göreve atanan ÇAKIR’ın önemli işler yapacağı düşünülüyor.

EREĞLİ SORUNLAR YUMAĞI HALİNİ ALDI

Kdz. Ereğli özellikle CHP’den devşirme DR. Hüseyin UYSAL’ın başkan olmasından sonra sorunlar yumağı halini alan, bitirilemeyen, başlanamayan projelerin kol gezdiği, siyasi istikrarın olmadığı bir kent halini aldı.

Bunlara bir de köylerin genel sorunlarını eklediğimizde Fatih ÇAKIR’ın bu göreve yeniden geliş amacını halk çok yakında eğrisi ile, doğru ile öğrenebilecek.

EREĞLİ’DE SOSYAL YAŞAMI ETKİLEYECEK İDDİALAR AYYUKA ÇIKMIŞ KİMSENİN HABERİ YOK!

Dün (06 Ağustos 2018) de Sakıncalı Piyade ismi ile internet gazeteciliği yapan Altan AKÇAKESE’nin “Dost Meclisi” İsimli canlı yayınında söylediği, anlattığı sözler ve iddialar insanın kanını donduracak cinstendi.

Eğer bu iddialar gerçek ise; bunları göremediğimiz için ya biz kendimizi bir gazeteci olarak kafamızı kuma gömmüş sayacağız, ya da bu şahıslar bu işi çok güzel kılıfına uydurup kimseye hissettirmeden yapıyorlar diyeceğiz.

AK PARTİ İL MERKEZİNDEN YETKİLİ BİR İSİM GAZETEMİZİ ARADI!

Gazeteci Altan AKÇAKESE’nin dün canlı yayında bangır bangır tabir-caiz ise adrese teslim anlattığı olayı, gazetecilik etik kurallarına göre belgesini, delilini görmedğimiz hiçbir olayda kesin yargıya varmama düsturumuz ile konuyu araştırmak adına notlarımızı alırken, Ak Parti İl Merkezinden önemli bir isim bizi aradı.

Olayı bugün canlı yayın tekrarını izlerken öğrendiğini, eğer bu iddialar gerçek ise böyle bir iğrençliği ne pahasına olursa olsun öncelikle kendisinin sonra da iktidarın temsilcisi AK partinin kabul edemeyeceğini, bu konu ile yakından ilgilenip vekiller başta olmak üzere bu iddiaların gerçek ise bir an önce o kurumun temizlenip düzen ve tertibe sokulması, yok iddialar gerçek değilse de böyle bir olayın yine temizlenerek kamuoyu gündeminden kalkması gerektiğinin altını çizerek bu olayın sıkı takipçisi olacağını söyledi.

HAYDİ FATİH ÇAKIR KAÇ OKKA GELİYORSUN GÖRELİM!

AK Parti Zonguldak İl Yönetiminden önemli bir isim, Altan AKÇAKESE’nin her ne kadar isim zikretmeden yaptığı yayından bu olayın nerede olabileceğini anlıyor ise, büyük bir beklenti ile tekrar Ak parti İlçe Başkanlığı’na getirilen Fatih ÇAKIR’ın da bu işe ivedilikle el atmasını, eğer canlı yayını izlemedi ise yayını banttan izlemesini, yayını izlerken işaret edilen kurumu anlamadı (!) ise ya haberin muhattabı AKÇAKESE’yi arayıp bilgisine başvurmayı ya da gazetemizi arayarak “ne pahasına olursa olsun bu olayın, bu iddiaların üzerine mutlaka gidilecektir” deme yürekliliğini gösteren il yöneticisinin kim olduğunu öğrenip kendisini arayabilir.

Bu genel seçimlerde Ereğli ve Alaplı bölgesinden sorunlarımızı dinleyecek bir vekil çıkartamadık ancak parti seni tekrar Ereğli’ye layık gördü. Haydi Fatih ÇAKIR, çöz bu işi top sende!

 
Gösterim : 3112
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549316, Bugün: 3421 kez ziyaret edilmiştir.