Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2018 Cuma 18:44
EREĞLİ’DE SEÇİMİN KAZANANI BİLİNMEZ AMA KAYBEDENİ BELLİ... SEÇİMİN GÜNAH KEÇİSİ HAZIR!
24 Haziran Erken Genel seçimlerine son birkaç gün kala tüm adaylar çalışmalarını daha da hızlandırarak etkileyebildikleri kadar seçmeni etkileme çabasındalar. Bu olgu Karadeniz Ereğli’de AK Parti alehine de olsa AK Partililer Zonguldak için Ereğli, yani bölgeden bir vekil adayı göstermemelerinin sıkıntısını son bir aydır sıkı bir şekilde yaşadılar.

Alelacele akşam programına da olsa araya sıkıştırılarak Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Ereğli’ye gelmesi sağlandı. Bunun ne kadar etkili olduğu zaten 24 Haziran sonrası sandıktan çıkan sonuçlarda belli olacak. ERDOĞAN’ın Ereğli’ye gelip çok kalabalık bir halk topluluğuna hitaben yaptığı konuşma mutlaka etkili olmuştur kanaatindeyim, ancak Ereğlili bir adayın olmayışı yine de AK partiyi sıkıntıya sokacak cinsten bir sorun olarak halen karşımızda duruyor.

İşte bu sorunu açık seçik gören AK Partili kurmaylar ve vekil adayları son bir aylarını nerede ise Ereğli’de geçirdiler diyebiliriz. Hatta Cumhurbaşkanı Baş danışmanı Saadet ORUÇ bile Ereğli’den çıkmaz oldu.

Bu yaklaşımların seçmen üzerindeki yansımasını 24 Haziran akşamı hep birlikte göreceğiz zaten.

KAYBETMEYE MAHKUN UYSAL VE AKP’NİN BÖLGEDE OY KAYBINA UĞRAMASINDA İSE “GÜNAH KEÇİSİ” HAZIR!

Yukarıda saydığımız nedenden ötürü AK Partinin oy kaygısı yaşaması be bu kaygıyı üzerinde ağır bir baskı olarak hisseden Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin UYSAL’da olası bir galibiyet anında pastadan pay almak adına son bir aydır iyi kötü çalışıyor, vatandaş kapı kapı oy istiyor.

İstiyor istemesine ama nafile!

UYSAL’ın bu aşırı reklam kokan hareketleri kendi tabanında dahi hoş karşılanmıyor. Özellike seçmen 4 yılda Ereğli’de belediyecilik anlamında bir çivi bile çakamayan UYSAL’ı kaale almıyor bile. UYSALIN bütün çabaları boşa gidiyor. Zira seçmen bölgeden bir vekil adayı olmamasını içine sindiremiyor. Tek avuntuları Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın gelip “Ben sizin vekilinizim” söyleminin yüreklerine sur serpmesi. Ancak onun da yansıması nasıl olur, şimdiden bir şey kestirmek zor.

GÜNAH KEÇİSİ HAZIR

Ancak kesin olan bir şey var ki o da şu;

Eğer olur da AK parti Zonguldak genelinde vekil sayısını 3’den 2’ye düşürürse, ve buna oy bakımından en az katkıyı Ereğli yapar ise bu işin tek suçlusu olarak mevcut AK Partili Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin UYSAL gösterilecek.

Yok eğer, AKP yine bölgede oy istikrarını korur vekil sayında 3’ü koror ise yine Hüseyin UYSAL’a bir şey yok, bizden söylemesi!

Eeee nasıl olsun k?

Sen 4 yıldır bir şey yapma, son bir oy diye vatandaşın karşına çık!

Kente ülkenin Cumhurbaşkanı gelsin halka “ben sizin vekilinizim” desin…

AK Parti Zonguldak 1., 2. Ve 3. Sıra vekil adayları kendi seçim bölgelerini bıraksın sabah akşam Ereğli’de ve köylerinde dolaşsın!...

Yetmedi, başdanışman Saadet hanım işi gücü bırakıp sizin bir türlü 4 yılda beceremediğiniz sorunlara el atsın, çözmeye çalışsın…

Mevcut ilçe başkanın ayrı çalışsın….

Eski ilçe başkanların ayrı çalışsın..

Eski vekillerin ayrı çalışsın….

Vs.. vs…

Yok öyle yağma!

Bu işin kazananı senin olmayacağın kesin Hüseyin UYSAL, ama hele birde GÜNAH KEÇİSİ olursan vay haline…

 
Gösterim : 3178
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21636495, Bugün: 6003 kez ziyaret edilmiştir.