Kayıt Tarihi: 8 Haziran 2018 Cuma 00:33
POLAT TÜRKMEN’E EREĞLİ’DEN DESTEK BÜYÜK...
Ereğli AK Parti İlçe Teşkilatı ile Seçim Koordinasyon Merkezi programı kapsamında AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Polat Türkmen, Ereğli ve Kandili’de ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde bu bölgelerden polat TÜRKMEN'e desteğin yoğun olduğu gözlendi.

Milletvekili adayı Türkmen’e Ereğli çarşı içi esnaf ziyaretinde Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ereğli Belediye meclis Üyeleri, Belde başkanları ve Milletvekili aday adayları eşlik etti.

Ereğli çarşı içi esnaflarla espirili şekilde sohbetler gerçekleştiren Milletvekili Adayı Türkmen’e, karşılaştığı bir çok vatandaş tam destek vereceklerini belirterek tokalaştılar.

Ereğli’de esnaf ziyareti sonrası Kandilli’ye geçerek Belde Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ı, Genel Maden İşçileri Armutçuk Şube Başkanı Ali İşitmez’i ve TTK Armutçuk Müessese Müdürü Ali Hekim’i, madenci işçilerini ve kandilli esnafına ziyaret gerçekleştirdi.

Milletvekili adayı Türkmen Kandilli ziyaretinde Madenci işçilere hitaben yaptığı konuşmasında, “Sizleri en iyi şekilde bilen birisiyim. Ne kadar zor şartlar altında çalıştığınızı biliyorum. Her seçim zamanında muhalefetler her zaman kömür ocakları satılıyor gibi söylemler belirtiyorlar. Arkadaşlar bu nasıl kapanır. Enerji bakanımız diyor ki biz milli ve değerli olan ne varsa biz onu çıkartacağız diyor. Bunun başında da kömür geliyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da söylüyor. Çünkü bu bizim zenginliğimiz. Anlayacağınız gibi kapatma söz konusu değildir. İnşallah maden ocaklarımıza daha işçi alacağız. Bunun yanında çok önemli bir seçim geçireceğiz. Sizlerden çok güçlü bir destek bekliyoruz. Çünkü Ülkemiz artık parlamenter sistemi ile işleyemiyor. Dünyadaki parlamenter sisteme de benzemiyor. O sebeple yeni sistemle Ülkemiz çok daha iyi kalkınacaktır. Sizlerden Hem Cumhurbaşkanımıza hem de AK Parti Milletvekilliğinde tam destek bekliyoruz.”

Milletvekili adayı Türkmen ve AK Partililer, madencilerle görüşmesi sonrası Ereğli’de Fiziksel Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı İsmail Şentürk ve üyeleri Milletvekili adayı Türkmen’e ve AK Partililere nezaket ziyaretinden dolayı ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, güçlü destek vereceklerinin mesajını ilettiler.

 
Gösterim : 7344
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553213, Bugün: 3156 kez ziyaret edilmiştir.