Kayıt Tarihi: 3 Haziran 2018 Pazar 15:27
MÜFTÜOĞLU KOŞAR ADIM…
24 Haziran Erken Genek Seçimleri öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden Zonguldak Milletvekili Adayımız Mehmet Batu Müftüoğlu, 31 Mayıs günü akşamı ve gecesini Çaycuma'da geçirdi.

İlçede Çaycuma Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından ortaklaşa organize edilen iftar programına katılan Müftüoğlu'na, ziyaretinde, partinin 3. Sıra Milletvekili Adayı Fehime Köktürk Çakır ve partinin İl Başkanı Suat Mısırlıoğlu ile Çaycuma İlçe Teşkilatı yöneticileri de eşlik etti.

İftar programının ardından gecenin ilerleyen saatlerine kadar ilçe genelindeki kafe ve dinlenme tesislerinde vatandaşlarla ve özellikle de gençlerle selamlaşan Müftüoğlu, sahur saatine yakın Karadeniz Ereğli'ye döndü.

Haziran ayının ilk gününü de boş geçirmeyen Müftüoğlu, günün sabahınds ilk olarak Radyo Değişim'de yayımlanan ve Ahmet Şenol Azman'ın hazırlayıp sunduğu Kara Tren programına katıldı. Partinin diğer Ereğlili milletvekili adayı Havva Çiçek ile birlikte katıldığı programda partinin hedefleri ve kendilerinin beklentileri üzerine sorulan sorulara yanıt veren Müftüoğlu, yaklaşık iki saat süren program boyunca vatandaşlardan gelen soruları da cevaplandırdı. Öğle saatlerinde kalabalık bir ekiple birlikte Ormanlı Beldesi'ne geçen M. Batu Müftüoğlu, Havva Çiçek ile birlikte belde pazarı esnafı ve çarşı esnafını ziyaret ederek her biriyle selamlaştı.

İki günlük ziyaret programıyla ilgili görüşlerini paylaşan Müftüoğlu, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan programlar dahilinde ve tüm teşkilatların da katılımlarıyla Zonguldak'ı karış karış gezdiklerini belirterek; "24 Haziran gününe kadar ayak basmadık yer bırakmayacağız ve bu seçimlerin önemini vatandaşa anlatacağız. İYİ yolda ilerliyoruz. Halkımızın teveccühünü ve desteğini kazanmak için benliğimizle, ruhumuzla, alın terimizle mücadele edeceğiz.", dedi.

 
Gösterim : 1592
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21642396, Bugün: 2381 kez ziyaret edilmiştir.