Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2018 Çarşamba 21:14
KDZ EREĞLİ TSO 74. GENEL KURULU’NA KATILDI
Kdz Ereğli TSo Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Genel Kurul Delegesi ve Meclis Bşk İlhan Yazıcıoğlu, Genel Kurul Delegesi Y.İzzet Dertli ve Genel Sekreter Gündüz Acar 14-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen 74. Tobb Genel Kurulu’na katıldılar.

Genel Kurulun ilk günü tüm delegelerle birlikte Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildikten sonra Tobb Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında Yönetim Kurulu Başkanlar toplantısı gerçekleştirildi. Genel Kurulun ikinci gününde Tobb Üniversitesinde Yapılan seçimde,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanlığına yeniden M. Rifat Hisarcıklıoğlu seçildi. Hisarcıklıoğlu yapılan seçimde, geçerli oyların tamamını alarak 4 yıl süreyle TOBB Başkanı oldu.

Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş Dış İlişkiler Komisyon Asil üyesi ve aynı zamanda Ticaret ve Sanayi Odalar Konseyi Yedek üyesi olarak seçilmiştir.

Başkan Arslan Keleş “ Tobb Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun tekrardan başkan seçilmesi camiamız için çok önemlidir. Kendileri yılların tecrübesi ve bilgi birikimine sahip çok kıymetli bir başkandır. Biz her zaman başkanımızın yanındayız. Kdz Ereğli Tso’yu temsilen bana da Dış İlişkiler Komisyon Asil üyesi ve aynı zamanda Ticaret ve Sanayi Odalar Konseyi Yedek üyesi görevi verilmiştir. Bu göreve beni layık gören başkanımıza teşekkürlerimi sunarım. Ankara’da odamızı en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi.

 
Gösterim : 1590
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21672680, Bugün: 2385 kez ziyaret edilmiştir.