Kayıt Tarihi: 8 Mayıs 2018 Salı 20:20
TOBB BAŞKANI M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU ZİYARETİ
Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Keleş, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Kdz.Ereğli TSO Yöneticilerine yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Gerçekleştirilen Ziyarette; Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Türk, Serdar Bakkaloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Tasin Tanyıldız, Mevlüt Özdemir, Özgür Erdoğan, Kadir Çaygeç, Meclis Başkan Yardımcıları; Salih Topaloğlu, Taha Kuyumcuoğlu, Meclis Katibi; Suat Keleş, Meclis Üyeleri; Mahir Akbaba, Cenk Koşun, İzzet Dertli, Sibel Demirçin ve Yavuz Sesli yer aldılar.

Aslan Keleş ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Gerçekten yoğun bir seçim maratonu yaşadık. Seçimlerin uzaması ile birlikte 8 ay süren bir maratondu. Bir de Ereğli’de gayet seçim renkli ve rekabete açıktı. Sonuçta yönetim kuruluna başkan olarak seçildim. Bugün de Başkanımızdan randevu alıp, tüm Meclis Üyelerimiz ile birlikte ziyarete geldik. Kendilerine şehrimiz ile alakalı sorunları ilettik. Kendilerinin desteğini ve gücünü yanımızda hissettik. Çok güzel işler yapacağız şehrimiz için. Başkanımızla birlikte ülkemizi ve şehrimizi zenginleştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Kendisinin de desteğini çok yakinen hissettik. Bu güç ve destekle çok büyük işler yapacağımızı düşünüyorum. Biz başkanımızı tekrar TOBB Başkanı olarak görmek istiyoruz. Bu konu da kendisinin yaptıkları, üyeleri için yaptıkları ortada. Kendisi inşallah bu dönemde çok güzel işler yapacaktır. Kendisine çok inanıyor ve güveniyoruz” dedi.

 
Gösterim : 1727
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21645201, Bugün: 527 kez ziyaret edilmiştir.