Kayıt Tarihi: 8 Mayıs 2018 Salı 00:02
Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar BAKKALOĞLU Teşekkür Etti.
Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar BAKKALOĞLU TSO organ seçimlerinin demokratik şartlar içinde gerçekleşmesinin ardından yapılan görev dağılımında kedisine verilen bu önemli görevin sorumluluk yükünün ne kadar ağır olduğunu idrak ettiğini dile getirerek gerek seçimler öncesi, gerekse de seçimlerden sonra kendisini ve ekip arkadaşlarını yalnız bırakmayan üyelere teşekkür etti.

BAKKALOĞLU, mesajında şunları ifade etti:

"Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri demokratik ve sağduyulu bir ortamda gerçekleştirildi. Neticede bu bir hizmet ve bayrak yarışıdır. Dün o makamlarda Ereğli TSO’yu taşıyan isimler bu dönem yerini üyelerin de özgür iradeleri çerçevesinde oluşan seçim ortamı ile bizlere bırakmışlardır.

Bu süreçte ilk olarak azimle çalıştığını birebir gözlemlediğimiz Başkan Adayımız Arslan KELEŞ ve seçimler esnasında bizleri yalnız bırakmayan üye ve ekip arkadaşlarımıza teker teker teşekkür ediyorum.

Seçim sonrasında oluşan yönetimimize destek veren, Karadeniz Ereğli’nin bundan sonraki Ticari ve Sanayi faaliyetlerine en üst düzeyde yön vermek için canla başla çalışacak olan yönetim kurulu ve meclis arkadaşlarımıza da teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.

Karadeniz Ereğli TSO’da bana layık görülen Yönetim Kurulu Başkan yardımcılığı koltuğunu görev yapacağım süre içerisinde Kdz. Ereğli adına en iyi şekilde dolduracağımın sözünü de buradan kamuoyuna duyurmak istiyorum.

Gelişmekte olan ülkemizin büyük hedefleri doğrultusunda Türkiyemizin önemli bir sanayi kenti olan Ereğlimizi ekonomik ve sanayi anlamında; kendimde bir sanayici olarak en önemli noktalara getirmek adına projelerimizi tek tek hayata geçireceğimizin altını çizmek istiyorum.

Başta Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan KELEŞ olmak üzere Meclis Başkanımız İlhan YAZICIOĞLU ve ekip arkadaşlarımız ile altına girdiğimiz yükün büyüklüğünün farkında olduğumuzu belirtmek isterim.

Yükümüz büyük, sorumluluğumuz büyük; ancak Ereğli’ye olan sevdamız çok ama çok daha büyük.

Bu düşünce ve duygularla “Gelenekten geleceğe Büyük Ereğli İçin” çıkığımız bu yolda şahsım adına hiçbir ayrım yapmadan üzerime düşen ne varsa yapacağımı belirtir, bu yolda bizlere destek veren ekip arkadaşlarıma, bizlere inanan, bu kutlu ve bir o kadarda zor görevi bizlere tevdi eden tüm üyelerimize, tek tek teşekkür ediyorum. “

 
Gösterim : 2625
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553682, Bugün: 3625 kez ziyaret edilmiştir.