Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2018 Pazartesi 22:30
KDZ EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ve Yönetim Kuruluna ve Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

26/04/2018 Perşembe günü yapılan devir teslim töreni sonrasında Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurul Başkanlığı görevini devir alan Arslan Keleş ve Yönetim Kurul Üyelerine ve Meclis Başkanlığı görevini devir alan Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu’na ziyaretler devam ediyor.

İlk olarak Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Meclis Başkanı Zafer Sağlam ve yönetimi, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak Meclis Başkanı Yüksel Koçak ve Yönetimi, AK Parti Zonguldak Eski Milletvekili Fazlı Erdoğan, Ak Parti Zonguldak Eski Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, DSP Zonguldak Eski Milletvekili Tahsin Boray Baycık, Echomar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Alp Demir Zorlu ve hastane Yöneticileri, Zonguldak Kızılay Şube Başkanı Nihat Aygün, Kızılay Kdz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay, Artur hac organizasyon acente sahibi Halil İbrahim Demirbaş, Yeni Haber Gazetesinin kurucusu Nihat Kulaksız, Anadolu OSGB firma sahibi Sefa Dizdar, Gülüç beldesi Muhtarları, Tuhafiyeciler Manifaturacılar ve Terziler Odası Başkanı Dursun Kertlez ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret ettiler.

 
Gösterim : 17306
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549677, Bugün: 3782 kez ziyaret edilmiştir.