Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2018 Cuma 17:56
Ereğli TSO'da Turuncu Devrim! Arslan KELEŞ Resmen Başkan!
Kdz. ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına Arslan Keleş seçilirken, Meclis Başkanlığına ise İlhan Yazıcıoğlu seçildi. İlçede 15 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen Ticaret ve Sanayi Odası(TSO)seçimlerinin ardından 20 Nisan Çarşamba günü TSO Hizmet binasında Yönetim, Disiplin ve Birlik Genel Kurulu seçimleri ile TSO Meclis Başkanlığı seçimleri yapıldı.

İki listenin yarıştığı seçimlerde toplam 20 Meclis Üyesi oy kullandı. Oyların sayımı sonrası seçimlere Sarı liste ile giren Arslan Keleş aldığı 12 oy ile Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Keleş burada yaptığı açıklamada; “Bugün seçimleri nihayetinde tamamladık, Bugüne kadar odamızda görev alan yöneticilerimize, kurucu başkanlarımıza, meclis Başkanlarımıza ve meclis üyelerimizin hepsine yapmış oldukları katkılardan ötürü teşekkür ederiz, bu bir hizmet yarışıydı, Bizde daha farklı noktalarda şehrimizi ekonomik olarak geliştirmek için üyelerimizin hak ve menfaatlerini daha iyi sağlayabilmek için yola çıkmıştık, sağ olsunlar, sandıktan çıkan sonuç Beni ve arkadaşlarımı bu göreve layık gördü, bu bir ekip işi biz asla şunun ayrımını yapmayacağız, bize oy veren vermeyen ayrımımız yok, herkes bu seçimde bize oy verdi. Herkes bu şehrin katkısı için oy verdi. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, hep birlikte Ereğli’yi daha güzele getirmek için çalışacağız” dedi.

YÖNETİM KURULU’NA SEÇİLEN İSİMLER

Keleş’in 12 oy alan yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Asil Üyeler: Arslan Keleş, Ahmet Türk, Serdar Bakkaloğlu, Tahsin Tanyıldız, Mevlüt Özdemir, Özgür Ataoğlu, Kadir Gaygeç. Yedek Üyeler: Salih Topaloğlu, İlhan Yazıcıoğlu, Taha Kuyumcuoğlu, Yusuf İzzet Dertli, Suat Keleş, ve Zafer Çakır

YAZICIOĞLU, EREĞLİ İÇİN TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYDUK

Yönetim Kurulu Seçimlerinin ardından TSO Meclis Başkanlığı seçimlerine gidildi. TSO Meclis Odasında kapalı zarf usulü gerçekleştirilen seçimlerde Sarı Listenin adayı İlhan Yazıcıoğlu meclis başkanlığına seçildi. Yazıcıoğlu yaptığı açıklamada önceki yönetime teşekkür ederken, Yeni yönetime başarılar diledi.20 Meclis üyesi ile birlikte Ereğli için taşın altına ellerini koyduklarını ifade eden Yazıcıoğlu,"Planlanan Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerini gerçekleştirdik. Yeni bir yönetimle yeni bir meclis oluşturduk. Şimdiden meclis üyesi arkadaşlarıma ve yönetim kurulu arkadaşlarıma bu çıktıkları kutsal yolda başarılar diliyorum. Biz burada hepsi birbirinden kıymetli 20 meclis üyesi arkadaşımız ile hep beraberiz, hepimiz Ereğli için taşın altına elimizi koyduk. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Diğer aday adayı arkadaşımız sevgili Niyazi Özcan arkadaşımıza da çok sevgi ve saygılarımı sunuyoruz. Kendisi de diğer arkadaşlar gibi çok başarılı bir şekilde mücadele etti. İnşallah burada Ereğli için hayırlı vazifeler, kazanımlı vazifeler yapmayı bizlere nasip etsin. Herkese hayırlı olsun ”dedi.

 
Gösterim : 2103
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21644491, Bugün: 4476 kez ziyaret edilmiştir.