Kayıt Tarihi: 27 Mart 2018 Salı 15:31
Sertan YALÇIN ve ekibi TSO seçimleri için basınla bir araya geldi…
Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Organ Seçimleri Başkan Adaylarından mevcut yönetimin adayı Sertan Yalçın, 27 Mart Salı günü basın mensuplarıyla kahvaltı organizasyonunda buluştu.

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Organ Seçimleri Başkan Adaylarından mevcut yönetimin adayı Sertan Yalçın, 27 Mart Salı günü basın mensuplarıyla kahvaltı organizasyonunda buluştu.

Yalçın yaptığı giriş konuşmasında; Bundan 28 gün önce, yoğun bir katılım ile yaptığımız aday tanıtım toplantısında sizlere yol haritamızla ilgili daha sonra bilgilendirme yapacağımızı söylemiştik. Bugün burada önümüzdeki yeni dönemle ilgili yapacağımız projeler ve hedeflerin bazılarını paylaşmak için toplanmış bulunuyoruz.

Bizler yola çıkarken, ‘Güçlü TSO Güçlü Ereğli’ demiştik. Bu ifadeler sadece etkili bir slogandan ibaret değil. İçi dolu ve her yönüyle bizi ve grubumuzu özetleyen cümlelerdir.

Biz güçlüyüz dedik, evet biz güçlüyüz. Grubumuzda yer alan enerjik arkadaşlarımız gerek iradeleri gerek üretkenlik gerekse finans yapısı olarak güçlü iş insanlarından oluşuyor. Biz kum taneleri bir araya gelerek torbaya dolması misali gibi kendisi ve etkisi güçlü bir yapı oluşturduk. Bu potansiyel gücümüzü TSO yönetimine dolayısıyla üyelerimize Ereğli’ye yansıtmak suretiyle işlevsel hale getireceğiz.

Öncüyüz dedik. Çünkü içinde bulunduğumuz şartlar ve yaşadıklarımız bizi üretkenliği ile öncü hale getirdi. Ereğli’de gerçekleştirdiğimiz ve planladığımız birçok proje bizim öncülüğümüzün birer delilidir. Bunlara OSB’yi, tersaneler, üniversiteye katkılar ve lokomotif sektörler ile ilgili projelerimizi örnek gösterebiliriz.

Güveniliriz dedik. Güveniliriz zira toplam kalite felsefesinin temeli olan ‘yaptığını yaz, yazdığını yap’ desturunu uyguluyoruz. Amerika’yı yeniden keşfetmiyoruz. Sadece doğru olanı, üyelerimizin ihtiyaç ve taleplerini dikkate alıyor ve gereğini yerine getiriyoruz. Ticarette ve sosyal hayatta doğruluğu, kaliteli üretimi, tüketiciye saygıyı ve iyi ahlakı ilke edindik. Şehrimizle ilgili her kesimle dayanışma içindeyiz. Mücadele ruhu, çalışkanlık, samimiyet ve ortak aklın Ereğli çıkarlarının gereklerini yerine getireceğinin iradesindeyiz. İşte bunun için güveniliriz diyoruz.

 
Gösterim : 2323
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21626422, Bugün: 90 kez ziyaret edilmiştir.