Kayıt Tarihi: 27 Mart 2018 Salı 13:27
Gelenekten Geleceğe BÜYÜK EREĞLİ
"Birlik olmak, güçlü olmak ve büyük Ereğli için kolları sıvama zamanı"

Kdz. Ereğli’de Nisan ayında gerçekleştirilecek olan Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nda organ seçimleri öncesinde başkan adaylarından Arslan Keleş, Keleşler Park Otel'de kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Ereğli'de Nisan ayında gerçekleşecek olan Ticaret ve Sanayi Odası’nda organ seçimleri öncesi çalışma arkadaşları ile beraber Keleşler Park Otel'de kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen başkan adayı Arslan Keleş, gerçekleştirdiği basın toplantısında mevcut yönetimi eleştirirken, Ereğli’nin kaybettiği noktanın birlik olamamak olduğunu ifade etti.

Üzerlerinde ciddi baskılar var

Seçime 3 hafta var; biliyorsunuz. Bu süreçte tüm üyelerimiz büyük bir anlayış gösteriyorlar. Üzerlerinde ciddi baskılar var; bunu biliyoruz. Baskıyı yapanların da yaptığı, yapacağı ve anlatacağı şeyleri olmayan arkadaşlarımız olduğunu da biliyoruz. Ziyaret ettiğimiz her üyemiz, bize büyük ilgi gösteriyor, projelerimizi dinliyor ve destek veriyor. Ama burada vurgulamam gereken bir nokta var; ziyaretlerde üyelerimizi dinleyen tek grup da bizim grubumuz. Bu noktada tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.

Madem vaadleriniz var 10 yıldır neden yapmadınız?

Son dönemece girdiğimiz bu günlerde hala anlamakta zorlandığımız durumlar var. Mesela mevcut yönetimdeki arkadaşlarımızın ısrarlı tutumunu anlamak mümkün değil; ne yapmışlar ne vaad ediyorlar. Madem vaadleriniz var 10 yıldır neden yapmadınız? Bir başka örnek vereyim; Bazı arkadaşlar bu seçimi yerel yönetim seçimleri ile karıştırıyor. Ailecek üyeleri ziyaret edenler var; akşamları üyelerin evlerine yapılan ziyaretler var… Bizler ekibimiz ile iş yeri ziyareti yapıyoruz. Bu konuya bir netlik kazandırmak gerek… O arkadaşlar muhtarlığa mı aday yoksa TSO yönetimine mi?

Güçlü olabilmek için ise Birlik olmak gerek

Bir konuya netlik kazandırmak gerek. Bu grubun siyasi gelecek planı ile yola çıktığı konuşuluyor; belediye seçimleri yada genel seçimlerde kendilerine bir yer bulmak amacı taşıdıkları söyleniyor. Bizim grubumuzun böyle bir amaç ile bir araya gelmesi söz konusu değildir. Kaldı ki hepimiz iş adamıyız, siyasi çalışmalarda yer almak isteyen bir iş adamının TSO yönetiminde olması nasıl bir avantaj sağlar? Bunu anlamlı bulmuyoruz. Bildiğiniz gibi Gelenekten Geleceğe Büyük Ereğli sloganı ile yola çıktık. Büyük olabilmek için güçlü olmak zorundasınız. Güçlü olabilmek için ise Birlik olmak gerek. Ereğli’nin kaybettiği bir nokta var. O da Birlik olamamak.

Artık kaybetmeye tahammülü kalmadı Ereğli’nin. Yapılması gereken ‘ben’ söylemlerini bırakmak. Biz olmak Birlik olmak, güçlü olmak ve büyük Ereğli için kolları sıvamak. İşte biz, bu düşüncelerle yola çıktık. Kaybedecek boşa geçirecek zamanımız yok. Kavgaya , gereksiz gürültü çıkaracak tartışmalara sabır da kalmadı. Ereğli ekonomisine lokomotif görevi yapacak bir TSO programı planlayarak hazırlandık, güçlerimizi birleştirdik ve geliyoruz. Önümüzdeki günlerde sizlerle yeniden bir araya geleceğiz. Farklı paylaşımlarımız olacak. Özellikler proje ve programlarımızı sizlerle paylaşacağız.

Basın toplantısının ardından grup üyeleri hep beraber toplu fotoğraf çektirdi.

 
Gösterim : 3193
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21671720, Bugün: 1425 kez ziyaret edilmiştir.