Kayıt Tarihi: 24 Mart 2018 Cumartesi 18:38
YELKEN KULÜP YENİDEN FAALİYETTE
Ocak ayında Batı karadenizde gerçekleşen ve ilçemizdeki çekekler ve sahil bölgesinde büyük hasara yol açan fırtına sonrası yaralar sarılmaya devam ediyor. Ereğli’de sahil kesiminde faaliyet gösteren Ereğli Yelken ve İhtisas Kulübü’de bu fırtına sonrası büyük hasar görmüş, hem kulüp binası hemde tekneler kullanılamaz hale gelmişti.

Bölgede uzun yıllar faaliyet gösteren ve birçok başarıya imza atan yelken kulübü yetkilileri kulüplerini bir an önce toparlayıp yeniden faaliyete geçirmek üzere yöneticileri, antrönerleri, sporcuları ve ebeveynleri ile birlikte tek yürek olarak canla başla çalıştılar.

2 ay gibi kısa sürede tekrar kulüplerini hizmete açmanın sevincini yaşayan Kulüp yöneticisi metin AKMAN gazetemize yaptığı açıklamada; “ Bilindiği üzere Ocak ayında Batı Karadeniz’de gerçekleşen fırtına sonrasında Kulübümüz tesisi ve sportif malzemeler çok büyük hasar almıştı... Denizle ve sporla buluşturacağımız daha birçok genç ve çocuk ,başarıya ulaşmak için denizde antreman yapması gereken sporcularımız vardı, bekleyemezdik !!! Zonguldak’da uzun yıllardır yaptığımız faaliyetler ile yelken ve su sporları alanında yüklendiğimiz misyon ve sorumluluk bilinciyle hızla hareket etmek kulübümüzü biran önce toparlamak zorundaydık... Hasar gerçekleştikten sonraki süreçte ; Ereğli Yelken İhtisas Kulübü olarak Yöneticisiyle, Antrenörüyle, sporcusuyla , velisiyle bu amaç uğrunda tek yürek olduk . Çalıştık , emek verdik zaman zaman bunaldık , hatta bazen gölge etme başka ihsan istemem durumuna getirdiler bizleri. Zor günler geçirdiğimiz doğru , ama kendimizi hiç yalnız hissetmedik Ereğli Yelken Kulübünün ne kadar büyük bir aile olduğunu bir kez daha gördük , kendini bu aileninin bir parçası görerek bize destek olan dostlarımızı görme fırsatımız oldu .

Fırtına sonrasında hasar gören denize iniş alanını düzenleyerek bize destek olan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Uysal’a , İtfaiye Müdür Muhammed Ali Ateş’e, Fen işleri Müdürü Oğuz Cömer’e ve tüm belediye personeline, Tesisteki hasarın giderilmesinde destek olan Çınar Boru Yönetim Kurulu’na, Çınarer Makine Yönetim Kurulu’na. , Çemsan Demirçelik Yönetim Kurulu’na, Spor faaliyetlerimizin devamı için Kulübümüze malzeme desteğinde bulunan Samsun Yelken Kulübü Başkanı Sayın Ertekin Sezer’e ve Yönetim Kurulu’na, Fırtına sonrası hasar gören malzemelerini toparlamaya çalışan minik elli fakat koca yürekli sporcularımıza , Mesai menfuru gözetmeksizin sporcuların bir an önce denizle buluşması için çalışan Ereğli Yelken Antrenörümüze, Velilerimize, Bizi ziyaret ederek zor günümüzde yanımızda olan dost ve büyüklerimize, Kalbinde yelken ,spor ve deniz sevgisi olan ve bize destek olan tüm dostlarımıza , TEŞEKKÜR EDERİZ.” Dedi.

 
Gösterim : 10095
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21633560, Bugün: 3068 kez ziyaret edilmiştir.