Kayıt Tarihi: 6 Mart 2018 Salı 20:57
KELEŞ ve Ekibi Sahaya İndi; “Keleş, Ereğli için Ankara’dan hiçbir şey istenmemiş!”
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Adayı Arslan Keleş ve ekibi ziyaretlerine devam ediyor.

Keleş ve ekibi ilçede Nisan ayında yapılacak olan Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimleri kapsamında; Kdz.Ereğli Esnaf ve Kefalet Kooperatifi ,CHP,MHP ve İYİ Parti’ye ziyaretlerde bulundu. Keleş ve Ekibi ilk olarak Ereğli Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Keleş ziyarette yaptığı konuşmada;" Misafirperverliğinizden ötürü teşekkür ederiz, sizler ile fikir alışverişinde bulunmaktan dolayı mutluyuz. Aynı gemi içerisindeyiz. Bizim de amacımız; aynı Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifi gibi birlik ve beraberliği, uyum içerisinde çalışmayı, şehri büyütmeyi hedef alan, şehrin derdini kendi sorunu gibi hisseden bir yönetim tarzı oluşturmak istiyoruz. Bugüne kadar yapılanlar ortada, bizim amacımız bunun üzerine geçebilmek, fakat bizim temsil noktasında, en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Ticaret ve Sanayi Odamız, Ankara’ya gidip hiçbir talepte bulunmamış. TOBB başkanı geldiği zaman, ‘Ereğli güllük gülistanlık bir şehir, beş vakit namazın üstüne beş vakit de şükür namazı kılmanız lazım’ dedi. Neye şükredeceğiz ben bilemedim. Belki bizim görmediğimiz, onların gördüğü bir şey vardır. Ben şunu anladım. Ereğli’den Ankara’ya yanlış, farklı bilgiler aksettirilmiş. Gidip TOBB başkanından ya da Ankara’dan, siyasilerden bürokrasiden hiçbir şey istenmemiş burası için. İstenmediğini zaten biliyoruz da, bunun yüksek sesle ifadesi oldu bir bakıma. Bizler de sizler gibi çalışarak, şehrin derdini kendi derdimiz gibi kabul ederek, bu şehre artı istihdam sağlayacak, en büyük sorun işsizliği çözebilecek, yatırımcı çekebilecek projeler ve eylemler içinde olacağız. Bunun için de arkadaşlarımızla birlikte, uyum içinde daha sekiz ay öncesinden bir yola çıkmıştık. Seçimde nisan ayının ilk on beş günü içerisinde, yarın belli olacak bir tarihte yapılacak. Bu anlamda sizlere tekrar hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Tekrar sizlere hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz yeni dönem için” dedi.

TEZEL İNŞALLAH KAZANAN EREĞLİ OLACAK

Keleş ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Tezel; " Amacımız; durağan olan ekonomimizi üst seviyeye çıkarmak, istihdamı artırmak, yapılabilir projeler üretmek. Sizlere hayırlı olsun diyorum başarılar diliyorum. İnşallah kazanan Ereğli olacak, başarılı olacağınıza inanıyorum ”diye konuştu.

CHP ZİYARETİ

Keleş ve ekibi Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakçı ve Yönetim Kurulu üyelerini de ziyaret etti. Keleş burada yaptığı konuşmada;" Nisan ayının ilk 15 günü içerisinde yapılacak olan Ticaret ve Sanayi Odası seçimi var. Bizim arkadaşlarımız ile birlikte amacımız; bu şehri büyütmek, bu şehrin derdini kendi derdimiz gibi kabul edip, bu şehrin sorununu kendi iş yerimizin sorunu gibi kabul edip bu şehre katkı sağlanmak istiyoruz. Bunu yaparken de kimseyi ötekileştirmeden, ayrımcılık yapmadan, birlikte, beraber bir şeyleri başarmak istiyoruz. Seçim bittikten sonra rekabet biter, hizmet yarışı başlar ama maalesef arkadaşlarımız ötekileştirildi, dışlandı.; şehrin hiçbir sorunu için fikir alınmadı, destek alınmadı, yok sayıldı. Geçen hafta TOBB Başkanı geldi, bundan önce 3 defa daha geldi Ereğli’ye ama bu gelişlerinden meclisin haberi yok, meclis üyelerinin haberi yok, meclis başkanının haberi yok, yok sayıyorlar. Biz buna karşıyız, bir şey yapacaksak Ereğli menfaatleri noktasında bir olmak için bir olmak için bunu yapacağız. O makama seçildikten sonra içimizde farklı siyasi partilerden arkadaşlarımız var, herkesin fikrine, görüşüne son derece saygı duyuyoruz. Ortak paydamız Ereğli, Ereğli’yi büyütmek istiyoruz. Sözde değil öz de bunu yapmak istiyoruz. Son 25 senedir aynı kişiler, aynı yönetim tarzı, bir takım ailelerin kendi mensup bulunmuş oldukları organizasyon haline gelmiş Ticaret ve Sanayi Odası. Tamamen şehre kayıtsız, şehrin, üyelerin, sanayicisinin, nakliyecisinin,, inşaatçısının, gıdacısının, tüketim malları satanın, imalatçısının sorunlarına kayıtsız ve duyarsız bir hal almışlar. Bir çivi çakmaktan aciz bir yönetim anlayışı var maalesef. Çivi çakamamayı başarıymış gibi anlatan bir yönetim tarzı var. Tersaneler ile ilgili bir çözüm noktasına yaklaşılmış işi ticaret odası bozmuştu, ticaret odası orada oyunu yapan değil oyunu bozandı, maalesef başarılı olduk diye bunlardan bahsedebiliyor. Bizim amacımız Ereğli’de kavgaya son vermek kavga etmeden içerisinde çalışabilmek. Ereğli’miz çok şanlı bir yer, 2 tane milletvekilimiz var, CHP’den olmuş AK Parti’den olmuş bizim için seçilmiş insanlar oldukları için önemli değil, seçildikten sonra Zonguldak milletvekili olarak görev yapıyorlar. Biz iki milletvekilimiz ile birlikte bu şehrin sorunlarını çok kısa sürede çözebileceğimize inanıyorum. Arkadaşlarımız ile beraber bu amaçla yola çıktık. Siyasi partilerimizin değerli ilçe başkanları, yöneticileri, yönetim kadrolarının tecrübelerine, fikirlerine ihtiyacımız var. Biz bir partinin, bir siyasi görüşün sesi olmadan, şehrin sesi olmaya talibiz ”dedi.

YAZICIOĞLU,750-800 SAÇ TÜCCARI VARDI, ŞİMDİ İSE...

Ziyarette konuşan Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve TSO Meclis Üyesi İlhan Yazıcıoğlu ise;" Ereğli TSO’da bugüne kadar başkanlık yapanların çoğunluğunun sac ticareti işi ile uğraştıklarını ifade ederek, TSO'nun tekelleştiğini iddia etti. Yazıcıoğlu Ereğli'de 750-800 civarında sac tüccarı bulunduğunu hatırlatarak bugün bu sayının 60-70'lere kadar düştüğünü ifade etti ve mevcut yönetimin kendi sektörlerine daha sahip çıkamadıklarını söyledi.

OCAKÇI, BURASI SADECE SAÇ NAKLİYATÇILARININ VE ERDEMİR’İN ŞEHRİ DEĞİL

CHP Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakçı ise yaptığı, 4 adaylı bir yola çıktınız başarılar diliyorum size. Diğer gelen adaylarımız ile sohbet ettiğimizde Ereğli’de hep vaatler var, bunları yerine getirmek gerekiyor. Bu vaatler içerisinde şuraya şunu yapacağım, buraya bunu yapacağım diyor. Bir de Erdemir gerçeği var. Burası sadece saç nakliyatçılarının, Erdemir’in şehri değil, bu TSO da bunların TSO’ su değil. Odanıza bağlı olan küçük, büyük, orta esnafa, sanayi ve iş adamına yönlenmeniz gerekiyor. Sadece sanayicilere, büyük iş adamlarının ticaret ve sanayi odası olmaması gerekiyor ”dedi.

DEMİRTÜRK, BAŞARI DİLEDİ

Başkan Adayı Keleş ve ekibi daha sonrasında Milliyetçi Hareket Partisine ziyarette bulundu. MHP Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ise Keleş ve ekibine başarılar diledi.

TAZEGÜL,BAŞARI DİLİYORUZ

Son ziyaretlerini İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanlığına gerçekleştiren Keleş ve ekibi burada İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Asım Tazegül tarafından kapıda karşılandı. İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Tazegül ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çıktığınız bu yolda bizler de sizlere canı gönülden başarılar diliyoruz. Ereğli’mize çok güzel katkılarda bulanacağınıza eminiz. Ereğli’nin birlik beraberlik ve vizyona ihtiyacı var, bu vizyonu sağlayacak ekiplerden biri de sizlersiniz. Diğer başkan adayları ile beraber sizlere de bu çıktığınız yolda başarılar diliyorum. İnşallah Ereğli kazanacak ”diye konuştu.

 
Gösterim : 2824
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21642891, Bugün: 2876 kez ziyaret edilmiştir.