Kayıt Tarihi: 2 Mart 2018 Cuma 17:53
KURTULUŞ AYYILDIZ YAZDI; BİR ACAİP ÖDÜL TÖRENİ!
KURTULUŞ AYYILDIZ YAZDI; BİR ACAİP ÖDÜL TÖRENİ! MUSTAFA ÖZKAN’A BRAVO! OLDU MU ŞİMDİ BU Sn. NİYAZİ ÖZCAN! SN. HİSARCIKLIOĞLU BURASI EREĞLİ! AMAN DİKKAT PROTOKOLDE AYAKLARI UZATIP GERİNEREK OTURMAYA GELMEZ!

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2017 yılında vermeyi planladığı ve sonra ertelediği "Karadeniz Ereğli Ekonomisinin Yıldızları" ödül programı TSO organ seçimlerine 1 ay kala TOBB başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun da katılımı ile dün Büyük Anadolu Ereğli Otel ana solonunda gerçekleştirildi.

Mevcut yönetimin "Karadeniz Ereğli Ekonomisinin Yıldızları" ödül töreni yapılmadan önce de yapıldıktan sonra da çok sansasyonel olaylara gebe oldu.

"Karadeniz Ereğli Ekonomisinin Yıldızları" ödül töreninin mevcut yönetim tarafından 01 Mart 2018’de yapılacağı açıklanması Nisan ayında yapılması muhtemel Oda Organ Seçimlerinde başkanlığa aday isimler tarafından tepki tepki görmüş ve tepki gösteren isimlerin başında ise Niyazi ÖZCAN ve Mustafa ÖZKAN gelmişti… Hatta Niyazi ÖZCAN “TSO SEÇİMLERİNDE HİSARCIKLIOĞLU DOPİNGİ” başlıklı bir basın açıklaması yaparak kesin bir dil ile hem mecvut yönetimi hem de törene katılacak olan HİSARCIKLIOĞLUNU ağır bir dil ile eleştirmişti.

Diğer adaylar Mustafa ÖZKAN ve Arslan KELEŞ ise daha çok sosyal medyada bu konuyu eleştiren taraflar arasında yer almıştı.

MUSTAFA ÖZKAN’A BRAVO!

Ödül töreni sırasında TSO Başkan adaylarından Mustafa ÖZKAN’ın tören başlamadan önce HİSARCIKLIOĞLU ile görüştüğü, seçim arefesinde TOBB başkanının tarafsızlığını koruması gerektiğini, bu konu hakkındaki sıkıntılarını dile getirdiğini ve HİSARCIKLIOĞLU’nun ise ÖZKAN’ın endişelerine su serptiği edindiğimiz bilgiler arasında.

Ancak ödül töreni boyunca sanki ödül törenine değil de seçim propagandasına gelmiş gibi mevcut yönetimi övücü konuşmalar yapana HİSARCIKLIOĞLU’na Mustafa ÖZKAN’ın tavrı sert oldu. Salonda soğuk rüzgarlar esmesine sebep olan ve HİSARCIKLIOĞLU’nu sert bir şekilde eleştiren ÖZKAN ardından salonu terk etti. Bir müddet sonrada diğer TSO adayı olan Arslan KELEŞ’in de beraberindekilerle salonu terk ettiği görüldü.

OLDU MU ŞİMDİ BU Sn. NİYAZİ ÖZCAN!

Öte yandan tören öncesi yaptığı açıklamalar ile gündeme oturan diğer TSO Başkan adayı Niyazi ÖZCAN salonda Mustafa ÖZKAN’ın eleştirel tarzda estirdiği sert rüzgarların gölgesinde kaldığı görüldü.

ÖZCAN’ın “TSO SEÇİMLERİNDE HİSARCIKLIOĞLU DOPİNGİ” başlığı ile servis ettiği basın açıklamasında neler yazmıyordu ki! TOBB başkanının Ereğli’ye gelmesinin tekrar gözden geçirmesine varana kadar hatta net olarak “Ancak amaç sadece ve sadece Sertan Yalçın yönetimine menfaat kazandırma olayıdır. İşin özü, Hısarcıklıoğlu gelecek ve Sertan Yalçın’a destek verecek.” Şeklinde bir çok eleştiri içeren açıklamasına; Mustafa ÖZKAN’ın haklı çıkışına sadece seyirci kalması ile gölge düşürmüş oldu.

TSO yönetiminde iken kendisine yapılan haksızlıklara karşı, içerisine Ereğli’yi de katarak kurduğu Ereğli Mücadele Platformu ile sayısız kere haklı olarak Ereğli’nin sıkıntılarını dile getiren ÖZCAN bu sessiz tutumu ile HİSARCIKLIOĞLU’nun eriyip giden Kdz. Ereğli ekonomisinin karşısında ticaret kuruluşlarının gözüne bakarak “Halinize Şükredin!” yakıştırmasının altına da imzasını atmış oldu.

Olmadı Sn. ÖZCAN, bugüne değin yaptığınız söylemlerinizle HİSARCIKLIOĞLU ile kolkola törenden ayrılırken verdiğiniz poz hiç olmadı! Umarız bununla ilgili geçerli bir açıklamanız vardır.

SN. HİSARCIKLIOĞLU BURASI EREĞLİ! AMAN DİKKAT PROTOKOLDE AYAKLARI UZATIP GERİNEREK OTURMAYA GELMEZ!

Ödül töreni sırasında açılış konuşması ve kısa da olsa Kdz. Ereğli’nin bir fotoğrafının çekildiği konuşmasını yapan mevcut TSO Başkanı Sn. Sertan YALÇIN’ı ayaklarını uzatarak, yanındaki vekil ile kâh kahkaha, kâh yüksek sesli sohbeti ile dinlemeyen HİSARCIKLIOĞLU’nun bu pozu bir Ereğlili olarak aklımdan hiç çıkmayacak…

Yine yaklaşık dörtbin üyeden nerede ise bin 800 üyeye kadar düşen Kdz. Ereğli TSO ve ilçe ekonomisi için “Halinize Şükredin” diyerek bizlere fetva vermesi de hiç aklımdan çıkmayacak!

Ne için geldiniz bu kente sayın HİSARCIKLOĞLU!

Bize inceden ayar vermek için mi?

Kötüye giden ilçe ekonomimizin ne kadar iyi olduğunu anlatmak için mi?

TSO Başkanı Sertan YALÇIN’ın İlçemize TOBB olarak bir okul istiyoruz sözüne istinaden tabir-i caiz ise yarım ağızla evet demek için mi? (Ben halen net bir şekilde evet okul yaparız, yapılacaktır dediğini duymadım !)

SAHİ SİZ NEDEN EREĞLİ’YE GELDİNİZ?

 
Gösterim : 10008
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553412, Bugün: 3355 kez ziyaret edilmiştir.