Kayıt Tarihi: 9 Ocak 2018 Salı 19:42
KDZ. EREĞLİ TSO BAŞKAN ADAYI ARSLAN KELEŞ; “BELEDİYESPORUN BAŞARISI, EREĞLİ’NİN BAŞARISIDIR”
Kdz. Ereğli TSO Başkan Adayı Arslan Keleş; “Belediyesporun başarısı, Ereğli’nin başarısıdır” diyerek bir basın açıklaması yaptı. Keleş’in basın açıklaması şu şekilde;

“Temelleri güçlü olan kurum, geleceğe güvenle yürür. Bunun en güzel örneklerinden birini bugün Ereğli Belediyesporun başarılarında görmekteyiz. Bir dönem Başkanlığını yaptığım Belediye Sporumuzun varlığını ve gücünü sürdürmesinden büyük mutluluk duymaktayım. İnanıyorum ki; geçmiş dönemlerde Kulübümüze emek veren tüm yöneticilerimiz, bu mutluluğumu paylaşmaktadır.

Ereğli Belediyespor, sahip olduğu olanaklara yenilerini ekleyerek futbolcu kadrosunu geliştiren hamleleri sürdürebiliyorsa, taraftarı geçmişteki coşkuyu hiç kaybetmeden desteğe devam ediyorsa, bu büyük bir gücün işaretidir.

Her zaman olduğu gibi en büyük temennimiz, Ereğli Belediyesporun, Bölgesel Amatör ligdeki grubunda sürdürdüğü yarışı başarılarla tamamlayarak tribünlerde ve Ereğli caddelerinde bizlere şölen yaşatmasıdır. Her şartta ve sonuçta takımını bağrına basan Ereğli halkının en büyük temennilerinden biri budur. Ereğli Belediyesporumuza 3. Lig yolunda başarılar diliyor, tribünlerde takımımıza güç katan taraftarlarımız ile Ereğli halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Arslan KELEŞ

Kdr. Ereğli TSO Başkan Adayı

 
Gösterim : 2609
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21648475, Bugün: 3801 kez ziyaret edilmiştir.