Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2017 Cuma 14:50
SUBAŞI KASABINDAN ANLAMLI KUDÜS PROTESTOSU
Kdz. Ereğli ve Subaşı Bölgesinin köklü firması BAŞKAN Gıda Pazaryerinde bulunan Subaşı Kasabının et reyonunda öyle bir şeyi sergiledi ki görenler hayran kaldı. Kendi mesleğinin argümanları ile icra edip algı oluşturmak için et ürünlerinden KUDÜS’ün simgesi olan Mescid-i Aksa’yı yaparak üzerine de yine et ürünleri ile “UYUMA” yazarak protesto sınırlarında bir ilke imza atmış oldu.

Kdz. Ereğli ve Subaşı Bölgesinin köklü firması BAŞKAN Gıda tüm dünyanın gündemine oturan KUDÜS meselesini kendi mesleğinin argümanları ile icra edip algı oluşturmak için et ürünlerinden KUDÜS’ün simgesi olan Mescid-i Aksa’yı yaptı.

Görenlirin hayranlıkla izlediği bu protesto şekli için açıklama yapan Yüksel ve Bayram BAŞKAN kardeşler; “KUDUS Müslümanların ilk kıblesidir. Bizim için önemi büyük. Son günlerde Müslümanlar için kutsal olan KUDÜS üzerine oyunlar oynanıyor. Biz de buradan bu olayı proteto etmek için ve et vet ürünlerini kullanarak böyle bir şey yapıp vitrinimize koyduk. Beklediğimizden çok ilgi oldu. Umarız KUDÜS bir an önce içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulur” diyerek tepkilerini bir kez de gazetemiz aracılığı ile dile getirdiler.

 
Gösterim : 8306
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21662452, Bugün: 2967 kez ziyaret edilmiştir.