Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2017 Çarşamba 12:56
EREĞLİ ŞEN’DEN HUZUR EVİNDE “FASLI ŞAHANE”
Ereğli’nin köklü firması, bölgede 4 tane Turkcell Bayisi ile hizmet veren Ereğli Şen, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

Yıl içerisinde bir çok sosyal sorumluluk projesine imza atan Turkcell bayisi Ereğli Şen, bu projelerine dün bir yenisini daha ekledi.

Bölgemizdeki yaşlıları unutmayan Ereğli Şen Sosyal Sorumluluk Proje ekibi dün Ereğli Huzur Evi’ndeki yaşlılara sürpriz yaptı.

Beraberinde getirdikleri FASLI ŞAHANE isimli fasıl ekibi ile Huzur evine gelen Ereğli Şen elemanları yaklaşık 3,5 saat yaşlılarla neşeli vakit geçirdiler.

Organizasyon Sorumlusu Duygu AZGIN; “Bu tip sosyal sorumluluk projelerine Ereğli şen olarak sıcak bakıyoruz. Özellikle firma sahibimiz Numan ŞEN’in de direktifleri ile bu alanda neler yapılabilir, bunları ekibimizle toplanıp etüd ediyoruz. Yılın bu son ayında ise Ereğli Huzuz Evi’ndeki yaşlılara bir sürpriz yapalım dedik. Fasıl ekibimiz ile birlikte yaşlılarca doyasıya eğlendik. Onların gözlerindeki parıltıyı görmek bizlere yetti. Onları yaşamlarının bu son demlerinde huzur içinde kaldıkları mekanlarında ziyaret edip mutlu etmekti amacımız ve sanırım bunu da başardık. “ diyerek bu tip sosyal sorumluluk projelerinin 2018 yılında da ara ara devam edeceğini belirtti.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/sh5rRwaLFho" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

 
Gösterim : 20452
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21649794, Bugün: 5120 kez ziyaret edilmiştir.