Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2017 Salı 17:22
ÇOCUK VE GENÇLİK MECLİSİ SEÇİLDİ
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın göreve gelir gelmez başlattığı Çocuk ve Gençlik Meclisi seçimlerinin 4.sü yapıldı.

Eğitim gördükleri okullarda okul başkanlıklarına seçilen öğrenciler, yapılan oylama ile 2017- 2018 dönemi Kdz.Ereğli Belediyesi Çocuk ve Gençlik Meclisi başkan ve üyelerini belirledi.

2017-2018 dönemi Kdz.Ereğli Belediyesi Çocuk ve Gençlik Meclisi seçimleri yapıldı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Aksoy, Öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımı ile AKM Nikah salonunda gerçekleşen seçimlerden önce konuşan Başkan Uysal, tüm öğrencilere eğitim hayatında başarı diledi.

Konuşmasında “Siz çocuklarımız ve gençlerimiz, umudumuz ve yarınımızsınız. Ereğli'nin geleceğini düşününce ve sizlerin yüzünü görünce heyecan duyuyorum ve sizlerden özgüven sahibi olmanızı istiyorum” ifadelerini kullanan Uysal, tüm çocuk ve gençlerden daha çok kitap okumalarını en az bir dil öğrenmelerini istedi.

Uysal, “kendi okullarında seçilen ve bugün ki seçimler sonucunda Çocuk ve Gençlik Meclisi başkanlıklarına seçilecek tüm adaylara başarılar diliyorum. Bizler her zaman olduğu gibi, yarınlarımız olan, Kdz.Ereğli'mizin geleceği gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Uysal ayrıca okul başkanlarını, Çocuk ve Gençlik Meclisi üyelerini, öğretmenleriyle birlikte Anıtkabir ziyareti ile Kdz.Ereğli’nin tarihi ve turistik yerlerini gezdirme sözü verdi.

Çocuk ve Gençlik Meclisi seçimlerinde, 26 İlk ve Orta dereceli okul ile 13 lise de yapılan seçimlerde, kendi okullarında Meclis başkanlıklarına seçilen öğrenciler oy kullandı. Oylama sonucunda Kdz.Ereğli Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanlığına Üstün Nesil Koleji öğrencisi Yiğit Eren Sönmez, Gençlik Meclisi Başkanlığına ise Kdz.Ereğli Anadolu Lisesi öğrencisi Melek Civak seçildi.

Tüm üyelere mazbataları verildi ve rozetleri takıldı..

 
Gösterim : 10965
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552525, Bugün: 2468 kez ziyaret edilmiştir.