Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2017 Çarşamba 15:20
Dr. Bu ne? ÇÖKEN SUR DUVARLARININ ÜZERİNE ÖNLEM OLARAK BRANDA GERDİLER!
Orhanlar Mahallesi Kız Kapısı mevkiinde bulunan ve Antik çağlarda denizden gelecek olan saldırılara karşı yapıldığı bilinen tarihi surlar bakımsızlıktan yer yer çöküntülere sebep oluyor. Belediye'nin ise çöken duvarı sadece branda ile kamufle etmesi mahalle sakinlerince şaşkınlıkla karşılanıyor.

Tarihi çok eskilere dayanan Karadeniz Ereğli'nin taşı toprağı tarih kokuyor. Kokuyor kokmasına da, gel gelelim bu tarihi değerlere adam akıllı sahip çıkan bir mercii bulunamıyor.

Orhanlar Mahallesi Kız Kapısı mevkiinde bulunan ve Antik çağlarda denizden gelecek olan saldırılara karşı yapıldığı bilinen tarihi surlar bakımsızlıktan yer yer çöküntülere sebep oluyor.

Resimde de görüldüğü üzere tarihi surların çöktüğü yere önlem olarak sadece bir branda asmışlar. Mahalle sakinlerinden edindiğimiz bilgiye göre bu brandayı Belediye yetkilileri asmış.

Bu brandayı acaba Belediye yetkilileri neden astı? Çöken surların kötü görüntüsünü gizlemek için mi, yoksa olası bir sıkıntıya karşı önlem almak için mi? İnanın bizim bile kafamız karıştı!

 
Gösterim : 6133
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21640190, Bugün: 175 kez ziyaret edilmiştir.