Kayıt Tarihi: 5 Haziran 2017 Pazartesi 19:30
Buraya Çocuk Parkı Olmaz!
Kdz. Ereğli'ye bağlı Gülüç Beldesi tarafından yaptırılan çocuk parkının yerinin sakıncalı olduğu görülüyor. Burada oluşabilecek olası bir kazada sorumlu kim olacak?

Kdz Ereğli - İstanbul Yolu üzerinde kalan Gülüç beldesinin ana yol üzerinde kurduğu çocuk parkı tehlikeye davetiye çıkartabilecek cinsten. Gazete Ereğli olarak resimde de görüldüğü gibi günde binlerce aracın 80-90 km hızla yol aldığı güzergaha sadece 1-2 metre mesafede oluşturulan bu çocuk parkını kuran Belde Başkanı Gökhan DEMİRTAŞ'ı uyarıyoruz. Buraya bu şekilde geniş çaplı yaptığınız çocuk oyun parkına gelmek isteyen çocukların kullanacağı güzargahın ana yol olması nedeni ile burada oluşabilecek herhangi bir kazadan kim sorumlu olacak?

Araçlar Bu Ana Yolda

80-90 Km Hızla İlerliyorlar!

Kdz. Ereğli-İstanbul Yolu üzerinde kalan Gülüç Beldesi Başkanı tarafından yolun hemen 1-2 metre ilerisine yaptırılan çocuk parkı yoldan gün içerisinde geçen binlerce araç yüzünden tehlikeli bir durum arzediyor. Kocaman tırların, kamyonların ve vızır vızr geçen araçların güzergahı içerisinde yapılan böyle geniş çaplı bir oyun parkının ne kadar sağlıklı olduğu kafalarda soru işareti bırakıyor.

Olası Bir Kazada Sorumlu

Kim Olacak?

Buradan yetkilileri uyarıyoruz, burada oluşabilecek bir kazada sorumluluğu kim üstlenecek. Bazı şeyleri görmek için bu halk illaki bir bedel ödemek zorunda mı?

 
Gösterim : 1941
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21671757, Bugün: 1462 kez ziyaret edilmiştir.