Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2017 Perşembe 14:44
BAKIN HELE ŞU DOKTORUN BÜYÜK GAFINA!
EREĞLİ'DE "YAT PARKIMIZ", "MÜZEMİZ", "BİR İKİ TANE TİYATROMUZ", "KOCAMAN BİR MEYDANIMIZ" YOKMUŞ, BUNLAR OLUNCA MADONNA'YI GETİRECEKMİŞ! 3 YILDIR NE YAPTIN BU KENTE BE DOKTOR?

Kdz. Ereğli Çilek şenlikleri için bir basın açıklaması yapan Hüseyin UYSAL yaptığı bu açıklama ile Nerede yaşadığının ve kendisinin bu kenti yöneten Belediye Başkanı olduğunu da unutmuş görünüyor.

UYSAL, birbirinden büyük gaflar içeren basın açıklamasının sonunda, önceden programladığı belli olan ısmarla bir soru ile önceki Belediye Başkanını tabir-i caiz ise "ti"ye alayım derken kendi kendini zor duruma düşürdü.

Başkan Uysal, şenliğe katılacak sanatçılara ilişkin bir katılımcının, “Başkanım Madonna gelecek diye söylentiler var” söylemine karşılık verdiği cevapta; bu kentin hizmet üretmek için seçilmiş belediye başkanı olduğunu unutarak; “Aslında biz her kesi getirebiliriz bu gücümüz var, ama öncelikle Şehrimizin girişi, çıkışı çok güzel olur, bütün sosyal donatı alanları yaparız. Ereğli’mizde bir marinamız yada yat parkımız olur, bir iki tane tiyatromuz olur, bir müze kenti oluruz, hafta sonları 5-10 bin iç turizmin geldiği bir yer oluruz, yılda 50-100 bin kış turizminden de yabancılarda gelmeye başlar, kocaman bir meydanımız olur, Ereğli’nin ötelenen ve gecikmiş tüm hizmetlerini yaparız, Futbol takımımız birinci ligde yada 2. Ligde oynar, Madonna’yı da ağırlayacak 5 yıldızlı otellerimiz olur, o zamanda Madonna’yı getiririz” dedi.

Gazete Ereğli olarak soruyoruz, Sayın bay Dr. Hüseyin UYSAL, iktidar partisinin bir Belediye Başkanı olarak güçlü bir kent olan Karadeniz Ereğli'de 3 koca yıldır;

1- Marina Yapmak İstediniz size kim engel oldu?

2- "Kocaman bir meydan" için, seçim kitapçığınızda bahsettiğiniz "Kent Meydanını" yapmak istediniz de kim engel oldu?

3- Kentin girişi-çıkışı kötü mü? Kötü ise 3 senedir neden düzeltmedin? Seni engelleyen mi var?

4- Böyle tarihi dokusu olan bir şehri neden "Bir müze kenti" yapamadın, yoksa içten içe yıkmaya çalıştığın tarihi değerlerimiz mi buna engel oldu?

5- Futbol takımımızın 2. Ligde oynamamasının sorumlusu Ereğli Belediyesini fütursuzca yöneten sizler değil misiniz? Spora ilgi alaka göstermek adına önünüze duran mı var?

6- 3 yıllık başkanlık döneminizde "sosyal donatı alanları" adına bir iki çay bahçesi açmaktan başka ne yaptınız? Kente daha iyi yaşam alanları katmak istiyorsunuz da birileri sizi tutuyor mu?

7- Bu kentin sanatçısına bugüne kadar ne destek verdin de 2-3 tane Tiyatro'dan bahsediyorsun? Sen sanatçıya destek verdin, önünü açtında bu kent sanatsal anlamda şaha mı kalkmadı?

8- Bahsettiğiniz " ötelenen ve gecikmiş tüm hizmetleri" nelerdir, 3 yılda bunların hangisini yaptınız?

 
Gösterim : 2062
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550285, Bugün: 228 kez ziyaret edilmiştir.