Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2017 Salı 19:14
MİLLETVEKİLİ ÇATUROĞLU VE AK PARTİ KDZ.EREĞLİ TEŞKİLATI, 60 KİŞİLİK EKİP İLE “EVET”E DESTEK İSTEDİ
16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa değişikliği halkoylamasına sayılı günler kala, AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı çalışmalarını iyice yoğunlaştırdı.

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı, 60 kişilik bir ekip ile İlçenin Bağlık Mahallesi Forteksler mevkiinde ‘EVET’ gazetesi ve içerisinde Anayasada değiştirilmesi öngörülen 18 maddenin içeriklerinin yer aldığı ‘EVET’ broşürleri dağıttı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ereğli Belediyesi Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik kollarından oluşan 60 kişilik ekiple, Bağlık Mahallesi’nde girilmedik apartman ve işyeri bırakmadı.

Milletvekili Çaturoğlu ve İlçe Başkanı Çakır beraberindeki heyetle birlikte, ziyaret ettikleri evlerde kendilerini karşılayanlara hal-hatır sorarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne “EVET” denilmesi noktasında destek istediler. Kendilerine iletilen sorunları da yakından dinleyen Çaturoğlu ile Çakır, halkoylamasından güçlü bir “EVET” çıkmasıyla birlikte sorunların tek elden daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacağını ifade ettiler.

Bağlık Mahallesi’nden İlçe merkezindeki Pazaryerine doğru ekip halinde yürüyen AK Parti heyeti, evlerinin camlarından ve balkonlarından kendilerini selamlayan vatandaşlara “Halkoylamasında güçlü bir şekilde “EVET” desteğinizi bekliyoruz” şeklinde karşılık vererek programı sonlandırdılar.

 
Gösterim : 1324
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21671718, Bugün: 1423 kez ziyaret edilmiştir.