Kayıt Tarihi: 1 Nisan 2017 Cumartesi 16:33
TOZDAN ŞİKAYETÇİ SANAYİ ESNAFI YOLU TRAFİĞE KAPATTI VE HAYKIRDI "DOKTOR YETİŞ!"
Belen Yeni sanayi A Blok esnafı, her gün onlarca kez caddelerinden toz duman içerisinde geçip sanayinin arka tarafındaki boş araziye hafriyat döken kamyonlardan şikayetçi. Konuyu Ereğli Belediye'ne de ileterek bu duruma bir çözüm bulunmasını isteyen esnaf kısa vadede çareyi yolu trafiğe kapatmakta buldu.

Özellikle yaz günlerinde asfaltı bozuk olan caddeden kalkan tozların dükkanlarının içine dolmasından iş yapamaz hale gelen Belen Sanayisi esnafı bu durumdan oldukça şikayetçi. Dükkanlarının hemen arkasında bulunan ve hafriyat alanı olarak kullanılan araziye için hafriyat dolu kamyonların cadde üzerinde ilerlerken çıkardıkları ve yola bıraktıkları çamur ve toz esnafın korkulu rüyası olmaya başladı.

Sıcakların da artması ile yoldaki tozun dükkanlarının içine kadar girmesi yüzünden iş yapamaz duruma gelen işyeri sahipleri; Bakın bu dükkanın kapısı kapalı. İçeride döşemesi yapılacak müşterimizin bir arabası var. Kapı kapalı olmasına rağmen kamyonların buradan sürekli geçmesi ve yola dökülen hafriyat atıkları yüzünden görüldüğü gibi aracın üzeri toz halinde. Günde 3-4 sefer silmemize rağmen yine caddeden kalkan tozlar dükkanlarımızın içine giriyor" diye yetkilileri göreve davet ettiler.

Tozdan ve çamurdan sıkıntı çeken esnaf toz toprak olan aracın camına Belediye Başkanı Dr. Hüseyin UYSAL'a "DOKTOR YETİŞ" yazarak, caddenin bir an önce temizlenip yıkanmasını, ayrıca hafriyat alanına kadar da asfalt ya da beton yol yapılarak kamyonların tekerlekleri ile çamur ve tozun caddeleri üzerinde toplanmasının önüne geçilmesini istiyorlar.

 
Gösterim : 9719
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21643680, Bugün: 3665 kez ziyaret edilmiştir.