Kayıt Tarihi: 13 Mart 2017 Pazartesi 13:38
MİLLETVEKİLİ ÇATUROĞLU’NUN; HAFTASONU "EVET" PROGRAMI YOĞUNDU...
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır’ın Ereğli’ye bağlı Ketenciler Köyü ziyaretinde vatandaşlar tarafından, atılan havai fişekler ile davul çalarak karşıladılar.

AK Parti Milletvekili Çaturoğlu, Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır, Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Kandilli Belde Başkanı Yusuf Ziya Erğiyit ve İl Genel Meclis Üyeleriyle birlikte, 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa değişikliğine ilişkin başlatılan halk oylaması "Evet" ziyaretleri kapsamında, Kdz.Ereğli’de Kızılca, Ketenciler Köyü ve Ketenciler Köyü Kahyalar Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi, Özdemir Parkta Yeni Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin açılışına ve akşamda Memursen Sağlık-Sen’in Zonguldak İl İdare Kurulu Toplantısına katıldı. Ayrıca Trabzonlular Derneğinin Muhlama ve Horon Şenliği Yöresel Ürünler Festivalinin son gününde Trabzonlularla bir araya geldi.

Milletvekili Çaturoğlu ve İlçe Başkanı Çakır, Kızılca, Ketenciler Köyü ve Ketenciler Ky. Kahyalar Mahallesine akşam yaptıkları ziyarette adeta miting havasında karşılandılar.

Kızılca Köyü Muhtarı Ekrem Bozkurt, Köy sakinleri adına AK Parti Milletvekili Çaturoğlu’na ve İlçe Başkanı Çakır’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Köyümüzün sıkıntılarını çözme yolunda bizleri AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz ve Ereğli İlçe Başkanımız hiç yalnız bırakmadılar. Bizde Evet çalışmalarında yalnız bırakmayacağız. Bizde Evet demeye hazırız.” dedi.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Kızılca Köyü halkına ve Muhtarı Bozkurt’a teşekkür ederek, yaptığı konuşmasında, Yapılacak Halk oylaması rejim değişikliği veya tek adamlık gibi bir düzenleme içermediğini vurguladı.

AK Parti olarak biz özgür Türkiye dediklerini belirten Çakır, “14 senedir bir istikrar var Ülkemizde. Artık istikrarı kalıcı hale getirmemiz lazım. Kim gelirse gelsin tek başına gelsin. 5 sene seçimsiz çalışma yapsın. 5 senenin sonunda halkımızın önüne çıksın. Ondan dolayı diyoruz ki, çatışmaya meyil vermeden yönetim sistemindeki Başkanın elindeki yetkileri, Cumhurbaşkanlığına aktaralım istiyoruz. Biz AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız, kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ne aldatan olacağız, verebileceğimizi söyleyeceğiz, söylediğimizi yapmakla mükellefiz. Bugüne kadar da böyle geldik. Ondan dolayı yapılacak Halk oylaması rejim değişikliği veya tek adamlık gibi bir düzenleme içermiyor. Bu sistem AK Parti’nin değil, bu sisteme MHP ve BBP’nin büyük desteği var. Yapılacak Halk oylamasında Evet ile birlikte halktan başkası görev değişikliğine götüremeyecek. Yapılacak sisteme sizler ve gelecek nesiller için destek istiyoruz. Bu sistemin özü bu.” dedi.

MİLLETVEKİLİ ÇATUROĞLU, “TÜRKİYE’DE SADECE SİSTEM DEĞİŞECEK”

Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Köy ziyaretinde vatandaşların ellerini tek tek sıkarak güzel karşılamalarından dolayı teşekkürünü sunması ardından, yaptığı konuşmasında, “Halk oylamasında EVET ile birlikte Tek Bayrak, Tek Vatan ve Dinimiz, Milletimiz Türk Milletidir, aynı şekilde devam edecektir. Değişen hiçbir şey olmayacak.” dedi.

ÇATUROĞLU; ŞUAN Kİ, SİSTEM KAVGA ÜZERİNE KURULMUŞ.

Halk oylamasında Evet’i desteklemenizle birlikte yaşayarak gördüğümüz bir sistem diyeceğini belirten Milletvekili Çaturoğlu, şunları söyledi; “Bugün var olan parlamenter sistemden, partili Cumhurbaşkanlığı geçmek istiyoruz. Onun için anayasa değişikliğine ortaya sürdük. Değerli vatandaşlar 18 madde var. Bunu okumadan, bilmeden anlamadan hayır denildiğine inanıyoruz. Bunun en büyük örneği de 4 gün önce CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasında dediği sözlerdir. Demiştir ki, Cumhurbaşkanı başka bir partiden, Başbakan başka bir partiden seçilirse, Cumhurbaşkanı başka bir partinin genel başkanı, Başbakan başka bir partinin genel başkanı olursa burada kaos çıkmaz mı? Vay Türkiye’nin haline demiştir. Bizim şuanda Ülke olarak şikayet ettiğimiz değişilmesine arzu ettiğimiz olay zaten bu. Şuan ki, sistem kavga üzerine kurulmuş. 15 yıldır Ülkemizde kavga yoksa, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sergilemiş olduğu büyük bir liderlikten dolayıdır. Halk oylamasında da sorun üretmeyen bir sisteme geçmek istiyoruz. Tek Bayrak, Tek Vatan ve Dinimiz, Milletimiz Türk Milletidir, aynı şekilde devam edecektir. Değişen hiçbir şey olmayacak. Geçmişte hep Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir dediler. İlkokulda hep onu öğrendik. Ama öyle miydi gerçekten? Asla değildi. Eğer hakimiyet kayıtsız şartsız milletin olsaydı, milletin üç sefer üst üste seçtiği Adnan Menderes, idam edilmezdi. MHP ve AK Parti önerileriyle 415 Milletvekili oyuyla Türkiye Büyük Millet Meclisinde kızlarımız Üniversiteye başörtüsü ile gidebilsin şeklindeki yasak kalksın diye karar alındığında Anayasa Mahkemesi elinin tersiyle itmesiyle, aslında Hakimiyet kayıtsız şartsız milletin olmadığı çok bariz ortaya çıkmıştır. Peki kimin elinde bu hakimiyet değerli arkadaşlar? Onun için vatandaşlarımızdan yapılacak halk oylamasından EVET’ e destek istiyoruz.

Biz diyoruz ki, Tek Millet, Tek Devlet. İşimiz Hizmet, Gücümüz Hizmet. Halk Oylamasında Evet ile güçlenmeye devam edecektir.”

KETENCİLER KÖYÜNDE DAVULLU VE HAVAİ FİŞEKLİ KARŞILAMA

Milletvekili Çaturoğlu ve İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyelerin Ketenciler Köyü ziyaretinde vatandaşlar Davul çalarak ve havai fişek gösterileriyle karşılama yapıldı.

Ketenciler Köyü Muhtarı Yıldıray Özkara ve vatandaşlar, renkli karşılama yaparak Evet’i desteklediklerini belirttiler.

Milletvekili Çaturoğlu ve İlçe Başkanı Çakır, Köyde yaşanan coşkudan oldukça memnuniyet duyarken Ketenciler köyü sakinlerine, Evet hakkında bilgiler vererek, gösterdikleri ilgi ve alakandan dolayı teşekkürlerini sunarak ayrıldılar.

Çaturoğlu Özdemir Parkta Yeni Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin açılışına ve akşamda Memursen Sağlık Sen’in Zonguldak İl İdare Kurulu toplantısına katıldı, ayrıca Pazar günü de Trabzonlular Derneğinin Muhlama ve Horon Şenliği Yöresel Ürünler Festivalinin son gününde Trabzonlularla bir araya geldi.

 
Gösterim : 1345
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21666373, Bugün: 3290 kez ziyaret edilmiştir.