Kayıt Tarihi: 9 Mart 2017 Perşembe 16:33
Dağa Taşa EVET Dedirtiyormuş! Sen önce Ereğli'nin "DAĞ " gibi sorunlarını hallet!
Göreve geldiği günden bugüne dişe dokunur icraatları bulunmayan ama konuşunca mangalda kül bırakmayan AK Partili Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin UYSAL, işi gücü bırakmış dağa-taşa EVET dedirtiyormuş...

Yerel bir yayın kuruluşunun attığı "Dağa Taşa Evet Dedirtiyor" başlık ve Hüseyin UYSAL'ı göklere çıkarmaya çalışan haberi görünce şaşırmadık desek yalan olmaz. Seçildiği günden bu güne kent adına dişe dokunur bir icraat sergileyemeyen Hüseyin UYSAL bugüne dek hep bir kaç medya organının parlatması ile ayakta durmaya çalıştığı gözlemlerimizi arasında yer almakta.

Kent için hiçbir olumlu icraatı olmamamsına rağmen sözde şişirmece haberlerle 3 yıllık başkanlık sürecinde sanki çok iş yapmış gibi gösterilen UYSAL, referandum sürecinde de aynı taktik ile yukarılara mesaj vermeye mi çalışıyor.

ONLAR MESAJ VERİRKEN, İLÇEDE VATANDAŞ ZOR DURUMDA...

Bugüne değin seçim vaadleri içinde bulunan hiç bir projesini gerçekleştiremeyen UYSAL ve ekibi, giriştikleri rutin belediyecilik hizmetlerini de ellerine yüzlerine bulaştırmaya devam ediyorlar.

Büyük bir gürültü patırtı ve şov ile hayata geçireceğiz dedikleri ve adını 15 Temmuz kahramanı ve şehidimiz Ömer Halisdemir olarak değiştirdiği caddedeki çalışmalardan tutun da bir çok altyapı çalışmasında hep baltayı taşa vuruyorlar.

Yine geçtiğimiz hafta kargolar sokakta her tarafı delik deşik ederek yaptıkları büz döşeme çalışmasından sokak sakinleri rahatsız!

Sokak esnafı ve vatandaşlar "Alt tarafı 3 tane büzü bir haftadır döşeyip caddeyi trafiğe açamadılar. Bu nasıl belediyecilik" diyerek UYSAL ve yönetimine serzenişte bulunuyorlar.

SÖZDE DAĞA TAŞA EVET DEDİRTEN UYSAL, DAĞ GİBİ SORUNLARLA BAŞA ÇIKAMIYOR!

Öte yandan konuya ilişkin görüşlerini aldığımız vatandaşlar, UYSAL hakkında yerel medyada çıkan haberler sonrası " Belediye başkanımız medem ki dağa-taşa evet dedirtiyor, kudretli ve güçlü bir başkan, neden Ereğli'nin dağ gibi biriken sorunlarına el atmıyor" diyerek görüşlerini dile getirdiler.

 
Gösterim : 1549
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21641115, Bugün: 1100 kez ziyaret edilmiştir.