Kayıt Tarihi: 6 Mart 2017 Pazartesi 12:20
DR. BU NE? "BU YANGIN MERDİVENİNİN ÇIKIŞI YOK!"
Ereğli Belediye başkanı uyuyor mu? Ereğli’nin tam göbeğinde, Garanti Bankası’nın bulunduğu binanın “Yangın Merdivenleri” devre dışı!

Garanti Bankası’nın arka tarafında bulunan yolun Ereğli Belediyesi’nin meclis kararıyla bir işadamına satılması ve bu iş adamının bu alana inşaat yapması sonucu bu yola iniş olarak tasarlanmış ve yapılmış “Yangın Merdivenleri” devre dışı kaldı!

Olası bir yangın tehlikesinde bu merdivenleri kullanacak insanlar birkaç kat indikten sonra karşılarında “kurtuluş kapısı” yerine “duvarla” karşılaşacaklar! Duvara rağmen kenarlardan merdiven dışına çıkabilecek insanlarda en az 5 metrelik bir yükseklikten atlamak zorundalar!

Bu binaların yanında kalan yolun’da oldukca “dar” tutulması, duvarlara asılı bulunan klimalardan yaya geçişinin zor yapıldığı bu bölüme de yeniden “Yangın Merdiveni” yapılması imkansız görülüyor!

Gerek Garanti Bankası’nın bulunduğu binayı, gerek yanına yapılan yeni inşaatın “kontrol mühendisliğini “ yapan Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi ve Ereğli Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Yusuf Kalay’ın bu sorunları nasıl aşacağı, Ereğli Belediyesi “İtfaiye” müdürlüğünün bu konuda her 2 binaya nasıl “olur” vereceği ve kentin deneyimli (!) başkanı Hüseyin UYSAL'ın tutumu merak konusu oldu.

Ereğli’nin göbeğinde gelişen bu “İmar “ keşmekeşliğinin ve vurdumduymazlığın insanları rahatsız ettiği, bilhassa “yaya yollarına” büyük önem veren Ereğli Belediyesi yetkililerinin bu alanda batıl kalan “yaya” yoluna nasıl bir çözüm bulacakları merakla bekleniyor!

Haber Kaynağı: www.sirineregli.org

 
Gösterim : 3981
YORUMLAR
ezilen millet / bunlar devede kulak
arkadaşım bunlar neki sen şu bozkuş çivici ve postanın prejelerine bi gözat hele de lağımı gör belediye arsa pazarlıyor nehaber garibanın arsalarından hisse alınıp yerlerine çökülüyor nehaber parklar yollar tiçari alana dönüyor nehaber dahası milyarlar akarakandi yapılıyor
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21671212, Bugün: 917 kez ziyaret edilmiştir.