Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2017 Çarşamba 13:27
ZABITADAN TABELA, AFİŞ VE TOTEM DENETİMLERİ...
Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelindeki iş yerlerine ait tabela, afiş ve totemlerin Tabela Yönetmeliğine uygun hale getirilmesi için çalışma başlattı.

Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde tabela kirliliğini önlemek ve işyerleri tabelalarının Tabela Yönetmeliği’ne uygun hale getirmek için denetimlere başladı.

Zabıta Müdürü Alptekin Dursun, gelen şikayetler ve yapılan çalışmalar doğrultusunda bir çok iş yeri tabelasının standartlara uygun olmadığının tespit edildiğini belirterek; “Bir çok iş yeri tabelası standartlara aykırı ve görüntü kirliliği oluşturuyor. Kamuya açık alanda bulunan bazı totemler ile afişlere yönelik bir çalışma başlattık. Öncelikle yaya kaldırımı üzerinde tespit ettiklerimize tebligatlar yapılıyor, tabela yönetmeliğine uygun hale getirecekler. Daha sonra ön cephe tabelalarına yönelik bir çalışma yapacağız ardından standart dışı olanları kaldıracağız. İş yeri sahiplerinin cezai duruma düşmemeleri için reklam tabelalarını yönetmeliklere uygun hale getirmelerini istiyoruz” dedi.

Zabıta Ekipleri, özellikle ana yol güzergahlarında trafik akışını da olumsuz etkileyecek reklam tabelalarını tebligatların ardından kaldırma işlemlerine başlayacak.

 
Gösterim : 1526
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21647835, Bugün: 3161 kez ziyaret edilmiştir.