Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2017 Salı 18:12
Nişanlısını kurtarmak isterken uçurumdan düşerek ölüme birlikte giden genç çiftin cenazeleri de ayrılmadı...
Ereğli'de tartışma sırasında ayakları kayarak yaklaşık 100 metre yükseklikten düşerek hayatlarını kaybeden çiftin birbirlerini kurtarmak isterken düştükleri öğrenildi.

Ereğli’de dün gece yaşadıkları tartışma sırasında ayakları kayarak yaklaşık 100 metre yüksekten deniz kenarında ki kayalıklara düşerek feci şekilde can veren Özgür Özakın (32) ile Zeynep Nida Sözeri’nin arkadaşları olayı yakınlarına anlattı. Edinilen bilgiye göre dün gece çiftin yanlarında olduğu belirlenen Özgü Akşit, polis tarafından Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek burada ifadesine başvuruldu. Özgü Akşit olay gecesi yaşananları tüm detayları ile anlattı. Özgü Akşit ifadesinde “Özgür Özakın beni arayarak Zeynep Nida Sözeri ile evde tartıştıklarını ve evden ayrılan nişanlısına ulaşamadığını ve kendisine onu bulmam için yardımcı olmamı istedi. Bunun üzerine bende Zeynep’in aracıyla Köseağzı mevkisinde olduğu nu söyledim. Özgür, Zeynep’in telefonlarını açmadığını ve endişe ettiğini söyleyip birlikte Köseağzı’na bakmaya gitmemizi istedi. Bende Özgür ile oraya vardığımda Zeynep aracın içerisinde tek başına oturuyordu. Zeynep ile Özgür aracın içerisinde konuşurlarken tartışmaya başladılar. Benden uzaklaşmak için araçtan inip yol kenarındaki bariyerlerden atlayarak uçurumun kenarında konuşmaya başladılar. Bu sırada Zeynep'in ayağı kaydı ve sendeledi. Düşmesin diye Özgür tutmak istedi. İkisi birden uçurumdan düştü" dediği öğrenildi.

Ereğli ilçesinde bir asansör firmasının sahibi olan Özgür Özakın ile Zeynep Nida Sözeri’nin daha önce birer evlilik yaptıkları ve daha sonra boşandıkları öğrenildi. Özakın’ın ilk evliliğinden 2 çocuğu olduğu, Zeynep Nida Sözeri’nin ise çocuğu olmadığı ifade edildi.

Ereğli Devlet Hastanesi’nde otopsileri yapılan Özakın ve Sözeri çiftinin cenazeleri yine biribirinden ayrılmayarak Bozhane camindeki kılınan cenaze namazı sonrası defnedildi.

 
Gösterim : 2036
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21641801, Bugün: 1786 kez ziyaret edilmiştir.