Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2016 Cuma 12:52
BAŞKAN UYSAL, SÜLEYMAN ÖĞRETMENİ ZİYARET ETTİ..
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, öğretmenler gününde ilçenin hayattaki en yaşlı emekli öğretmeni Süleyman Can’ı evinde ziyaret etti, ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 24 Kasım öğretmenler gününde çeşitli ziyaret ve kabullerde bulundu ardından ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

Başkan Hüseyin Uysal, ilk olarak Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde ilçeye gelen Letonya, Polonya, Belçika, İtalya, Yunanistan, Portekiz ve Estonya’dan öğretmenleri ağırladı.

EN YAŞLI ÖĞRETMENE EVİNDE ZİYARET

Başkan Hüseyin Uysal ardından ilçenin hayattaki en yaşlı emekli öğretmeni Süleyman Can’ı (90) evinde ziyaret etti.

Uzun yıllar eğitim camiasına hizmet eden ve binlerce öğrenci yetiştiren Süleyman öğretmen ve eşine çiçek takdim eden Başkan Uysal, öğretmenler gününü kutladı.

Başkan Uysal’a anılarını anlatan Süleyman öğretmen, ziyareti nedeniyle çok mutlu olduğunu belirterek; “Ereğli’ye yapacağınız hizmetlerde sizlere başarılar diliyorum. Bu önemli günde beni evimde ziyaret ederek onurlandırdınız’ dedi.

Başkan Uysal’da, Süleyman öğretmen ve ailesine misafirperverlikleri için teşekkür ederek sağlıklı uzun ömürler diledi.

Başkan Hüseyin Uysal daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kdz.Ereğli Belediyesinin Büyük Anadolu Otelde ortaklaşa düzenlediği organizasyonda ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek, 24 Kasım öğretmenler gününü kutladı.

 
Gösterim : 2218
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549861, Bugün: 3966 kez ziyaret edilmiştir.