Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Pazartesi 09:07
ÇATUROĞLU, EREĞLİ’DE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi olan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, hafta sonunu Ereğli’de Subaşında muhtarlarla bir araya geldi ve Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Ereğli Belediyespor’un maçını izleyerek geçirdi.

Çaturoğlu, Pazar gününe Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, partisinin İl Genel Meclisi ve Ereğli İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, Subaşı Köyü Muhtarı Eyüp Marangoz ve diğer köy muhtarlar tarafından düzenlenen toplantıya katılarak başladı.

Ereğli’ye bağlı Subaşında köy muhtarlarıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Çaturoğlu, muhtarlar tarafından organize edilen istişare toplantısında köy muhtarlarına KÖYDES ödeneklerinin yeni yılda artırılacağı müjdesini verdi. Muhtarlarla düzenlenen toplantıda Çaturoğlu, yaptığı konuşmasında, “Köylerimizde yapılacak çalışmalara başlamak, bitirmenin yarısıdır değerli muhtar arkadaşlarımız. Vatandaşlarımızın rahatlığı konusunda hep beraber güzel şeyler yapıyoruz, inşallah yapmaya da devam edeceğiz. Bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın. Hizmetlerimiz örneğin Ormanlı ve Çaylıoğlu bölgelerinde gölet çalışmalarımız devam ediyor. Temiz içme suyu ihtiyacını da bitirmiş olacağız. Bunun yanında Ormanlı bölgesinde bal ormanı kuruyoruz. Köylerimizde okul ihtiyaçlarını bitirmeye çalışıyoruz. Yazıcılar Köyü İlkokulu’nu İnşaatı devam ediyor, Yalnızçam, Soğanlıyörük ve Fındıklı köylerine de prefabrik okullar yapılacak. Köylerimize yaptığımız hizmetler saymakla bitmez. En önemlisi de Ereğli- Devrek yolunu Plan ve Bütçe Komisyonunda anlattım. Bu yol yapılacak. Kandilli’de Alacaağzı Kömür Ocağı tekrar ihaleye çıkacak. Böylece iş istihdam tekrar açılacaktır. Her türlü çalışmalarımız devam ediyor. Bu sene KÖYDES ödenekleri artırılacak. Buda daha fazla hizmet demektir.” bilgilerini verdi.

Düzenlenen istişare toplantısı Çaturoğlu ile muhtarların fotoğraf çekimi ile sona erdi.

ÇATUROĞLU, EREĞLİ BEELDİYESPOR’U YALNIZ BIRAKMADI

Milletvekili Çaturoğlu, Ereğli’de Ereğli Belediyespor’un Bölgesel Amatör Ligde Modafen ile yaptığı maçta yalnız bırakmadı. Çaturoğlu, Beyçayırı Stadında oynanan Ereğli Belediyespor ile Modafen arasındaki maçı 90 dakika boyunca izledi. Çaturoğlu, maçın sonunda sahaya girerek galibiyet sevincine ortak oldu. Çaturoğlu, rakibini 1-0 yenen Ereğli Belediyespor’un kulüp yönetimini, teknik heyeti ve oyuncuları tebrik etti ve başarılarının devamını dileyerek sahadan ayrıldı.

 
Gösterim : 1674
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21669545, Bugün: 6462 kez ziyaret edilmiştir.