Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2016 Cuma 18:05
ZONGULDAK AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ VE SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI İHALEYE ÇIKACAK
Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı M.Cüneyd Düzyol ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ebubekir Şahin ile görüşen AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, içerisinde birçok sosyal faaliyet alanının da bulunduğu Zonguldak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Binasının yapım işinin ihale edileceğini bildirdi.

Çaturoğlu yaptığı yazılı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; “Zonguldak Merkez Çınartepe Mahallesi sınırları içerisinde yapılacak olan İl Müdürlüğü ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü hizmet binası projesi zemin kat dahil toplam 3 kattan oluşmaktadır. Projede engelli erişebilirliği, çocukların sosyal etkinlik ve aktiviteleri ön planda tutulmuş olup, yeni hizmet binası faaliyete geçtiğinde Zonguldak halkına daha geniş kapsamlı hizmet sunulmasına imkân sağlayacaktır.

Söz konusu proje Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca tarafından onaylanmış, ancak proje için ayrılan ödenek Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün hazırladığı yaklaşık maliyetin altında kalması nedeniyle Kalkınma Bakanlığından ödeneğin artırılması istenmiştir. Önceki gün Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı M.Cüneyd Düzyol ve dün de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ebubekir Şahin ile yaptığımız görüşme neticesinde Müsteşar Şahin ödeneğin artırılmasına onay verdiğini ve Kalkınma Bakanlığına gönderdiğini ifade ettiler. Kalkınma Bakanlığının onayından sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı en kısa zamanda ihaleye çıkacaktır.

İlimize hayırlı olmasını diliyor, saygılar sunuyorum.

 
Gösterim : 1749
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21625298, Bugün: 3256 kez ziyaret edilmiştir.