Kayıt Tarihi: 5 Ekim 2016 Çarşamba 13:46
Türkçe söyledik, yazdık-çizdik olmadı. İngilizce söyleyelim dedik belki anlarsınız sayın vekilim!
DEAR ÇATUROĞLU; CLEAR THE WAY FOR ALAPLI RESCUE THE SHIPYARDS FROM THEIR POOR SITUATIONS THE ROADS OF OUR VILLAGES ARE TERRIBLE FIND A SOLUTION!!! " Sevgili ÇATUROĞLU, Alaplı'nın önünü aç! Tersanelerimizi düştüğü durumdan kurtar! Köy yolları berbat, bir çare düşün! "

15 Temmuz darbe girişimi sonrası ülkemizin hassas durumu ortada iken ve yıllardır bir çok sorunu içinden çıkılmaz hal almış Kdz. Ereğli ve Alaplı'nın da durumu ortada iken AK Partili Sn. Vekil Faruk ÇATUROĞLU yurt dışında dil eğitimi alıyor!

Vekil seçildiği andan beri umutla kendisinden ilgi ve alaka bekleyen yöre halkının umutları her geçen gün biraz daha suya düşüyor.

Hem ekonomik, hem de sosyal anlamda sıkıntılı günler geçiren Kdz. Ereğli ve Alaplı halkı, kendi içinden çıkardığı vekilini artık yanında göremez oldular.

Seçildiği ilk ay herkesin samiyetle elini sıkmakla yetinen ÇATUROĞLU, yöre için reel projeler gerçekleştiremediğinden dolayı nerede ise bir yıllık vekilliği döneminde dişe dokunur bir projeye imza atmadığı ifade ediliyor.

Beklentilerin büyük olduğu yöremizde, özellikle köy yollarının berbat olması vatandaşı çileden çıkarırken, halen yılan hikayesine dönen tersanelerimizi yeniden canlanmaması da umutları her geçen gün biraz daha düşürüyor.

Özellikle Vekilin Alaplılı olması ve kendi yöresindeki yol sorununu dahi çözemeyip "Alaplı'nın kapanan önünü açamaması" ise tam bir hayal kırıklığı olarak karşımıza çıkıyor. Alalplılı vatandaşlar özellikle sosyal medyada da bu sorunu dillendirmeye devam ediyor.

Kamuoyu tarafından Sayın vekilimizin bunca çözüm bekleyen sıkıntılı işlerin ortasında Londra'ya dil eğitimi almak için gitmesi ise çok manidar bulunuyor.

 
Gösterim : 1445
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21646644, Bugün: 1970 kez ziyaret edilmiştir.