Kayıt Tarihi: 5 Eylül 2016 Pazartesi 18:57
Z.E.S. SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
Kdz. Ereğli 1. Amatör Küme Takımlarından Zonguldak Ereğli Spor yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlk kurumsal yapılanmayı tamamlayan yönetim kurulu sezonun ilk toplantısını futbolcularla Kdz. Ereğli Belediyesi çay bahçesinde yaptı.

Yapılan toplantıya Zonguldak Ereğli Spor Başkan’ı Uğur Kocaman, Klüp Müdürü Cemil Sıcakyüz, Klüp Basın Sözcüsü Arzu Uçar , yöneticiler, Teknik Sorumlu Namık Küçük ve yardımcı Antrenör Ergün Çakır’ın yanı sıra futbolcular katıldı.

Yeni sezon için görüş alışverişinde bulunan yönetim, teknik heyet ve futbolcular takımı en iyi şekilde temsil edeceklerini ve hak ettiği yere taşıyacaklarını belirttiler.

Zonguldak Ereğli Spor Başkan’ı Uğur Kocaman ‘’Takımımız bir aile klübüdür. Ama bu aile diğerlerinden farklıdır. Bizim aile fertlerinin sayısı sabit değildir. Her geçen gün çoğalır. Çünkü futbolcusu ile yönetimi, hocası ile idarecisi, bir arada büyük bir ailedir. Yeni transferlerimizle önümüzdeki günlerde basın karşısına geçeceğiz. Eksilerimizi ve artılarımızı konuşup yeni sezonun sorunsuz tamamlamak istiyoruz’’ dedi.

Klübün teknik patronu Namık Küçük ise ‘’Takıma yabancı değilim, geçen sezondan biliyorum. Üniversite kazanıp aramızdan ayrılan oyuncularımızı başarılarından dolayı kutlarım. Bilsinler ki bu klüp onlara her zaman açıktır. Başka takıma gidip ayrılanlara ise kendi verdikleri kararların kendileri adına hayırlı olmasını dilerim. Takımımız bu sene daha tecrübelidir. Ağabeylik yapabilecek isimleri bünyesine katacaktır. Herkes sürprizlere hazır olsun. Unutulmasın ki Zonguldak Ereğli Spor ilklerin takımıdır.’’ dedi.

Yapılan toplantının ardından yönetim kurulu , teknik kadro ve futbolcular topluca basına poz verdiler.

 
Gösterim : 2660
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552051, Bugün: 1994 kez ziyaret edilmiştir.