Kayıt Tarihi: 1 Eylül 2016 Perşembe 12:37
EREĞLİ’DE FETÖ OPERASYONLARINDA ŞOK GÖZALTILAR!
Kdz.Ereğli’de 15 Temmuz'dan sonra yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında çok sayıda yeni gözaltılar olduğu öğrenildi. Gözaltına alınanlar arasında Ereğli'nin önemli işadamları da var.

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı emniyet güçleri sabah saatlerinde FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında bazı ev ve iş yerlerine eş zamanlı olarak operasyon düzenledi.

Emniyetin düzenlediği operasyonda esnaflar İlyas U. İle eşi Yasemin U., Tuncay G., Erdemir işçileri Niyazi D. ve Turhan B. gözaltına alındı.

Hakkında gözaltı kararı bulunan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Eski Yönetim Kurulu Üyesi, Kdz. Ereğli Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği Başkanı ve Türk Telekom Batı Karadeniz Bölge Bayii Hakan M’nin ise şehir dışında olduğu öğrenilirken Hakan M.’nin yakalanması için çalışma başlatılırken evinde ve çok sayıda iş yerinde arama yapıldı. Daha sonra yapılan ikinci bir operasyon ile Hakan M.' de göz altına alındı.

Polis ekipleri şüphelilerin ev ve iş yerlerinde arama yaparken bazı dokümanlar, bilgisayar kayıtları ve cep telefonlarına ise el koydu.

 
Gösterim : 4138
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21666014, Bugün: 2931 kez ziyaret edilmiştir.