Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2016 Pazartesi 19:06
EREĞLİ'DEN, ÖMER HALİSDEMİR’İN NİĞDE’DEKİ ŞEHİTLİĞİNE ZİYARET
Kdz. Ereğli Belediyesi ve ilçedeki din görevlileri, 15 Temmuz karanlık gecenin kahramanı Astsubay Ömer Halisdemir’in Niğde’de bulunan şehitliğini ziyaret ederek aile yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Kdz. Ereğli Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişiminde Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmeye gelen darbeci komutanı öldürdükten sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir’in, Niğde’nin Bor İlçesi Çukur Kuyu Köyü’ndeki şehitliğini ziyaret etti.

Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri ve Din Görevlileri Derneği Başkanı Ali Aksoy ve 26 din görevlisinin de yer aldığı kafileyi Kdz. Ereğli’den Belediye Başkanı Hüseyin Uysal uğurladı.

ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLDİ

Kdz. Ereğli kafilesi, Niğde’nin Bor İlçesi Çukur Kuyu Köyü’ndeki şehitliği ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu.

Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür Müdürlüğü yetkilileri, ağabey Doğan Halisdemir ve amca Abdullah Halisdemir’e başsağlığında bulunarak, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Kdz. Ereğli halkının taziyelerini iletti.

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramında açılacak olan ’15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Fotoğraf Sergisi’ne de davet edilen aile yakınları, Kdz. Ereğli halkına ve yetkililere teşekkür ettiler.

‘ARTIK EREĞLİ’DE BİR EVİM VAR’

Ömer Halisdemir’in abisi Doğan Halisdemir, “Vali beye, Kaymakam beye ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Şu an için çok yoğunuz. Taziyeleri kabul ediyoruz. Ülkemizin 81 vilayetinden gelenler var. Annem ve babam rahatsız. Belediye Başkanının nazik davetine teşekkür ediyorum. Ama gönlüm o sergide olacak. Benimde Ereğli’de artık bir evim var. Şehrinizi en kısa sürede ziyaret edeceğim” dedi.

Kdz.Ereğli Din Görevlileri Derneği Başkanı Ali Aksoy ve din görevlileri, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından şehitlik anı defterini imzaladılar.

 
Gösterim : 7782
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21645712, Bugün: 1038 kez ziyaret edilmiştir.