Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2016 Perşembe 15:00
GAZETE EREĞLİ BU SEFER FENA DAĞITTI!
Kurulduğu yıldan bu güne geçen 10 yılık süreç içerisinde Kdz. Ereğli ve Bölgede gazetecilik anlamında farklı bir soluk getiren Gazete Ereğli, gerek yaptığı haberler, gerek verdiği Tarih-Kültür ekleri, gerekse sektörel eklerle ve yüksek tirajları ile yine sadece ve sadece kendisi ile yarışıyor. Bu ayki tiraj 10 bin adet!

Kurulduğu yıldan bu güne geçen 10 yılık süreç içerisinde Kdz. Ereğli ve Bölgede gazetecilik anlamında farklı bir soluk getiren Gazete Ereğli, gerek yaptığı haberler, gerek verdiği Tarih-Kültür ekleri, gerekse sektörel eklerle yine sadece ve sadece kendisi ile yarışıyor.

Renkli ve 16 sayfa olarak yayın hayatına başlayan ve basın sektöründe Ereğli'de bir çok ilke imza atan Gazete Ereğli baskı tirajı ile de hep gündemde oldu.

Yayın hayatına başladığı ilk aylarda önce 3 bin adet, sonrasında 6 bin ve 7 bin adetlik tirajlarla okuyucusu karşısına çıkan Gazete Ereğli şimdi de 10 bin adet basarak kendisine ait tiraj rekorunu kırmış oldu.

Bundan böyle her ay 10 bin ve üzeri tirajlarda baskı yapacak ve bunu okuyucuları ile paylaşacak olan Gazete Ereğli, ilginç siyasi ve güncel haberleri, kültürel, ekonomi, tarih ve sanat sayfaları ile de okuyucularının ilgi odağı olmaya devam edecek.

Bugün dağıtımına başlanılan Gazete Ereğli'nin 10 bin baskı adetlik 105. sayısının dağıtımı 3 gün sürecek.

 
Gösterim : 25729
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553698, Bugün: 3641 kez ziyaret edilmiştir.